Adi owczarek holenderski – prawdziwy diament do adopcji.

Z jakim żywiołem się utożsamiasz?🤔 Gdyby Adi mógł mówić, z pewnością jego odpowiedzią byłby ogień! 🔥🔥

Dlaczego? Ogień jest najsilniejszym z żywiołów – dokładnie tak jak Adi💪, który jest wulkanem energii!🌋 Długie, intensywne spacery na smyczy to dla niego tylko pestka,😏 ale też ogromna przyjemność.😍 Psiak idealnie odnajdzie się w domu aktywnym z ogrodem.🏡 Może mieszkać nawet na podwórku, gdyż spędził na nim większość swojego życia. 🌲🌳 Adi preferuje dom bez kotów. 🐈

Ten czterolatek uwielbia towarzystwo człowieka,🥰 którego zaraża energią⚡ i pozytywnym nastawieniem do życia.🥳 Dodaje chęci do życia i napawa energią, u jego boku wszystko będzie możliwe!🤓 W końcu jest potomkiem owczarka holenderskiego, swój cudowny charakter ma zapisany w genach! 🧬

Niestety, dla tego pięknego psa długie spacery pozostają w tej chwili w strefie marzeń🥺, tak samo jak kochający właściciel.😶 Wierzymy jednak, że z Waszą pomocą możemy je spełnić i urzeczywistnić!💪

Czy znajdzie się ktoś, kto zaoferuje dach nad głową temu pięknemu tygrysowi ? 🔥🔥

On bardzo potrzebuje swojego człowieka, po aktywność fizycznej wręcz poszukuje pieszczot ze strony opiekuna.

Obecnie nabiera masy, gdyż trafił do nas skrajnie wyniszczony.

Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz wizyta przed-adopcyjna. W celu uzyskania ankiety prosimy o wysłanie wiadomości na adres: adopcje(małpa)fundacjaexlege.pl

Nie dowozimy zwierząt, zapraszamy do Lublina.