Pestka

Pestka — jestem jeszcze młodziutką, około 3️ letnią sunią o wadze 1️8 kg.

Właściwie, gdy patrzy👀 się na moje zdjęcie, to chyba nikt nie ma wątpliwości, że jestem przesympatyczną sunieczķą. Mój uśmiechnięty pychol mówi wszystko o moim charakterze… ale pozwólcie, że opowiem Wam coś więcej o sobie.

Kiedyś byłam bardzo nieszczęśliwym, poniewieranym przez los i upokarzanym psiakiem… Obecnie odzyskuję wiarę w ludzi. Podchodzę do nich jeszcze nieco z dystansem, ale to na pewno się zmieni, bo jak już poznam kogoś, to nie mam w stosunku do niego żadnych lęków. Jestem bardzo przyjacielska do psiaków, a koty – no cóż mogę powiedzieć… koty zwyczajnie uwielbiam! Nawet z nimi śpię w klatce kennelowej.

Boję się zgiełku, który jest w mieście, ale to pewnie dlatego, że wcześniej nie miałam okazji go poznać. Mogę jeszcze dodać, że umiem chodzić na smyczy, a w domu zachowuję czystość! Tak ogólnie rzecz ujmując, to jestem sunią uległą, która w swoim nowym domku nie pogardziłaby drugim, stabilnym psiakiem.

Chętnie poznam człowieka, który ofiaruje mi prawdziwy dom i takiego, dzięki któremu poznam, czym jest bezinteresowna miłość człowieka do psa. Bo chyba nie masz najmniejszej wątpliwości co do tego, że Cię pokocham?

Jestem odrobaczona zaszczepiona, zabezpieczona na pasożyty zewnętrzne, zaczipowana i wysterylizowana.
Jeżeli chcesz poznać resztę mojej historii, szukaj #PESTKA

Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz wizyta przed-adopcyjna. W celu uzyskania ankiety prosimy o wysłanie wiadomości na adres: adopcje@fundacjaexlege.pl
Nie dowozimy zwierząt, zapraszamy do Lublina.

Pestka