Zwierzęta i My

Bezpłatne sterylizacje

sterylizacje2

Właściciele psów mogą dodatkowo bezpłatnie zaczipować swojego czworonoga. Oznakowanie psa przez nadanie mu numeru identyfikacyjnego ma na celu szybkie odnalezienie psa w przypadku jego zaginięcia. Wszystkich zainteresowanych zaczipowaniem swoich psów oraz sterylizacją/kastracją psów i kotów prosimy o zgłaszanie się do następujących zakładów leczniczych dla zwierząt w celu umówienia wizyty: Gabinet Weterynaryjny EUROVET lek. wet. Robert

Fotorelacja ze szkolenia z zakresu posłuszeństwa psów

szkolenie

Zapraszamy Państwa do obejrzenia fotorelacji ze szkolenia z zakresu posłuszeństwa psów zorganizowanego nieodpłatnie dla mieszkańców Miasta Lublin. Organizatorem szkoleń jest Fundacja EX LEGE. Projekt jest zrealizowany ze środków Budżetu Obywatelskiego Miasta Lublin. fot. zawsze niezastąpiony Psi Fotograf. Szczegóły na dedykowanej stronie projektu Zwierzaki i MY! Zachęcamy do polubienia o obserwowania w/w profilu – wkrótce kolejne

Bezpłatne sterylizacje

sterylizacja

Sterylizacja / kastracja psa lub kota to dobra decyzja

sterylizacja

Każdy, kto zdecyduje się poddać swojego psa lub kota zabiegowi sterylizacji/ kastracji może być pewien, że podjął dobrą decyzję. Zabieg ten polega na usunięciu chirurgicznym w pełnej narkozie (zwierzę nie odczuwa bólu) gruczołów rozrodczych, a także macicy u samic. Kastracja zwierząt jest jedyną w 100% skuteczną metodą zapobiegającą ich rozmnażaniu. Po wcześniejszym poddaniu pacjenta badaniom

Zaproszenie na NIEODPŁATNE szkolenie z zakresu posłuszeństwa psów

szkolenie2020

Fundacja EX LEGE zaprasza mieszkańców Miasta Lublin na NIEODPŁATNE szkolenie z zakresu posłuszeństwa psów. Zajęcia odbędą się w Lublinie na terenie ośrodka szkoleniowego w wymiarze 5 spotkań dla grupy uczestników. Terminy zajęć: 21, 26, 28 czerwca oraz 3, 5 lipca 2020 roku. WAŻNE! Każdy właściciel zwierzęcia jest zobowiązany okazać organizatorom książeczkę zdrowia psa wraz z