Pulpecik

Pulpet przebywa pod opieką Fundacji EX LEGE w domu tymczasowym na terenie LUBLINA . Warunkiem adopcji jest uzupełnienie ankiety przed-adopcyjnej, która idealnie pomoże dopasować nam psa dla Państwa, wizyta przed-adopcyjna, podpisanie umowy, kastracja w odpowiednim czasie oraz przekazanie darowizny w wysokości pokrycia kosztów leczenia matki szczenięcia i sterylizacji, które są niestety bardzo duże.Adopcja Pulpeta nie ma być traktowana jako okazja a pomoc potrzebującym zwierzętom. Przyszły właściciel musi liczyć się z kosztownym utrzymaniem psa tej rasy.Nie dowozimy zwierząt, osobę która pozytywnie przejdzie procedury adopcyjne zapraszamy po osobisty odbiór Pulpeta.

Pulpet to psiak w typie shih tzu, jest zdrowy, odrobaczony i zaszczepiony stosownie do wieku. Pulpet nauczony jest dobrych manier mimo młodziutkiego wieku świetnie radzi sobie z nauką czystości.Maluszek lubi psy i koty. Na ostatnich zdjęciach rodzice malucha.

Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie wiadomości z prośbą o ankietę przed-adopcyjną i podaniem adresu e-mail. Odpowiemy tylko na wybrane oferty adopcji tak aby maluch trafił do najlepszego domu. Wysłanie ankiety nie jest jednoznaczne z otrzymaniem psa, po wnikliwej analizie wybierzemy tylko najlepszy dom. Pod naszą opieką przebywa wiele psów głownie kundelków które szukają dobrych domów.