Adopcje wirtualne

Pomagajmy potrzebującym zwierzętom – niezwykła historia Lalki

lalka

Pomagajmy potrzebującym zwierzętom – opowiadanie dla dzieci oraz wszystkich, którzy lubią prawdziwe historie o zwierzętach. Witajcie! Jestem Lalka, ale nie taka do zabawy, ponieważ jestem suczką. Lalka, to moje imię. Dawno, dawno temu traktowano mnie tak, jak dziewczynki traktują swoje ukochane lalki. To było wtedy, gdy byłam małym, puchatym szczeniaczkiem. Byłam przytulana i wszyscy zachwycali

Spotkanie Lalki z jej Wirtualną Opiekunką

adopcja

18 listopada 2016 r. odbyło się pierwsze spotkanie naszej podopiecznej Lalki z jej Wirtualną Opiekunką, 6-letnią Oliwią, która poznała historię trudnego życia Lalki podczas ubiegłorocznej Akcji WESPRZYJ ZŁOTÓWKĄ ZWIERZOPRZYJACIELA, w której uczestniczyła w swoim przedszkolu. W czasie tegorocznej Akcji, w której również aktywnie brała udział, wspólnie z mamą podjęła decyzję o objęciu tej suczki opieką.

Wirtualna adopcja – Lalka

adopcje

Lalka od zawsze nie miała łatwo w życiu. Moment w którym się o niej dowiedzieliśmy był dla niej tragicznym okresem – koszmarne życie i nieleczona choroba. Po otrzymaniu zgłoszenia szybko udaliśmy się na miejsce, aby ją ratować. Udało się! Kilka operacji, odpowiednia opieka i Lalka zaczęła żyć pełnią życia. Mijały jednak dni, miesiące, lata… Mimo