Psy do adopcji

Hugo

12-tygodniowe szczenię znalezione wraz ze swoją siostrzyczką w rowie przy drodze. Hugo jest już odrobaczony oraz zaszczepiony. Będzie maksymalnie średnim pieskiem. Ma cudowną falowaną sierść. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila

Suri

Sunia o pięknej urodzie, przesłodkim ogonku i cudownym umaszczeniu. Suri jest małą sunią, sięgającą poniżej kolana. Jest wycofana i potrzebuje czasu, by nabrać zaufania do człowieka. Idzie jej coraz lepiej i zaczynamy szukać jej domu. Ładnie chodzi na smyczy. Dogaduje się z innymi zwierzakami. Bardzo

Pysia

Młoda, ok 7-8 miesięczna sunia. Została awaryjnie zabezpieczona wraz ze swoim braciszkiem. Jest wesoła, łagodna, ładnie dogaduje się z innymi zwierzakami. Uczy się chodzić na smyczy. Zachowuje czystość w domu. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE jest m.in. wypełnienie

Tosia

Zabawowa, energiczna sunia szuka dobrego domu. Dotychczasową większość część swojego życia spędziła uwiązana na łańcuchu. Ma około 9 miesięcy. To szczupła, drobna psina na długich łapkach. W trakcie profilaktyki zdrowotnej. Jest wykastrowana. – – – – – – – – – – – – –

Bruno

Bruno, trzyletni samiec z Ukrainy. Trafił do nas w bardzo złym stanie fizycznym – w trakcie leczenia. Pies, delikatny, wrażliwy i bardzo mądry. Dzielnie znosi wizyty weterynaryjne. Prawidłowo reaguje na psy i koty. Jest średniej wielkości psem. Po odkarmieniu jego sierść nabierze blasku. – –

Lalek

To typowy, aktywny w dodatku głuchy pies TTB. Jest młody – nie ma jeszcze trzech lat. Przyszły dom musi mieć doświadczenie w pracy z psami. Dom bez małych dzieci. Żył do tej pory jako psi jedynak. W naszych domach nie ma już miejsc. Jeśli nikt

Tinka

Tinka około mała roczna sunia, która została odebrana interwencyjnie. Waży poniżej 10kg. Mieszkała w stodole w towarzystwie capa… Sunia uczy się chodzić na smyczy. Jest to dla niej zupełna nowość, ale jest chętna do pracy z człowiekiem. Jest ufnym pieskiem, lubi towarzystwo człowieka oraz innych

Brendy

Brendy to sunia, która ma obecnie ok. 2,5 msc. Ma błyszczącą czarną sierść z brązowymi wstawkami. Jest wesołym, młodym psiakiem. Uwielbia psoty i zabawę, szczególnie ze swoim rodzeństwem. Prawdopodobnie będzie psem małej/ średniej wielkości. Sunia jest gotowa do zamieszkania w nowym domu. Jest odrobaczona, zaszczepiona

Luluś vel Klops

Poszukiwany👀 dom marzeń dla naszego Lulusia, zwanego również Klopsem! Preferowana lokalizacja to LUBLIN i najbliższe okolice ze względu na kontynuację leczenia. Biedaczek trafił do nas w bardzo złym stanie – infekcja i problemy zdrowotne powodowały, że każdy oddech był dla niego wysiłkiem. Obecnie jest po

Wall-e

Spójrzcie na mnie— prawdziwy ze mnie unikat! Zakochasz się momentalnie w moim oryginalnym, tricolorowym umaszczeniu. Patrzysz i widzisz pięknego psa, ale mam swoją tajemnicę… Pewnie dlatego nie mam jeszcze swojego właściciela, o którym tak marzę… To przeszłość, o której nie chcę pamiętać i małymi kroczkami

Bryza

Bryza ma ok. 3 lata, waży obecnie 12 kg. Jest śliczną, puchatą suczką, która część swojego życia spędziła w okropnym miejscu. Sunia uczy się chodzenia na smyczy, robi coraz większe postępy w nauce. Bez problemu zostaje sama w domu, nie niszczy, w domu zachowuje czystość.