Psy do adopcji

Henry

Henry- to 2,5 miesięczny szczeniak- samiec, który szuka kochającego domu. Docelowo prawdopodobnie może być psem średniej wielkości, może ważyć ok. 15 kg Jest bardzo aktywnym, pełnym energii psiakiem. Jak to szczeniak, wszędzie jest go pełno, jest zainteresowany wszystkim dookoła. Dopiero uczy się zachowywania czystości. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych psów i kotów. Do

Dodżo

Dodzo

Dodżo- to 2,5 miesięczny szczeniak- samiec, który szuka kochającego domu. Obecnie waży 3,5kg. Docelowo prawdopodobnie może ważyć ok. 15 kg Powoli uczy się dobrych manier, jest ciekawski i zainteresowany wszystkim dookoła. Jest bardzo aktywnym, pełnym energii szczeniakiem, wszędzie jest go pełno. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych psów i kotów. Do adopcji po zabiegach

Bella

Bella-2

Bella ma dopiero 1,5 roku. Waży ok. 25 kg. Ma piękną śnieżnobiałą sierść, jasno niebieskie oczy i sterczący ogonek. Oprócz tego ma też świetny charakter. Suczka chodzi wzorowo na smyczy, zawsze reaguje na swoje imię- nawet w środku nocy. Uwielbia bieganie- w ten sposób okazuje radość oraz rozładowuje energię. W czasie wizyt u lekarza weterynarii

Kleks

Kleks to ok. 8-tygodniowy szczeniak. Obecnie waży ok. 4 kg. Prawdopodobnie będzie psem średniej wielkości. Jego mama waży ok. 25kg Jak to szczeniaki uwielbia poznawać nowe rzeczy, szybko się uczy, lubi psoty i zabawę. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych psów i kotów. Jest odrobaczony, zaszczepiony i zachipowany. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja

Szczeniaki do adopcji

szczeniaki

Pod skrzydła Fundacji trafiło 9 szczeniaków, zarówno suczki jak i samce. Prawdopodobnie będą psami małymi lub średniej wielkości. Jak to szczeniaki uwielbiają psoty, zabawę, a szczególnie poznawanie nowych rzeczy. W domu tymczasowym przebywają w towarzystwie innych psów i kotów. Szczeniaki będą do odbioru po zabiegach profilaktycznych. Dokładne informacje odnośnie płci poszczególnych szczeniaków podamy w ogłoszeniu

Diego

Diego to ok. Dwuletni pies, średniej wielkości. Jest bardzo grzeczny i emanuje z niego pozytywna energia oraz radość. Bardzo szybko się uczy. Zna już takie komendy jak siad, przychodzi też na przywołanie. Uwielbia długie spacery, ładnie chodzi na smyczy. Jest przyjaźnie nastawiony do otaczającego świata, innych zwierząt, a także ludzi. Jazda autem nie jest problemem-

Bryza

Bryza ma ok. 3 lata, waży obecnie 12 kg. Jest śliczną, puchatą suczką, która część swojego życia spędziła w okropnym miejscu. Sunia uczy się chodzenia na smyczy, robi coraz większe postępy w nauce. Bez problemu zostaje sama w domu, nie niszczy, w domu zachowuje czystość. W czasie wizyt u lekarza weterynarii jest bardzo grzeczna. Dopiero

Gaja

Gaja to ok. 7-miesięczna śliczna suczka. Obecnie waży 15 kg. Jest energiczna, bardzo chętna do zabawy, szybko się uczy. Dopiero poznaje czym jest smycz. Sunia jest nieśmiała i wycofana. Powoli oswaja się z otoczeniem i przyzwyczaja się do człowieka. Do tej pory żyła wolno, bez bliskiego kontaktu z człowiekiem. Zachowuje czystość w domu, przestrzega reguł

Polly

Polly to spokojna 1,5 roczna suczka o wadze 12kg. Z natury jest delikatna, wrażliwa, a z dnia na dzień staje się coraz bardziej ciekawska otaczającego ją świata. Do ludzi jest pozytywnie nastawiona, przychodzi gdy się ją woła, powoli przyzwyczaja się do bliskiego życia z człowiekiem, do głaskania i dotyku. W domu zachowuje czystość. Dobrze dogaduje

Roxy

Roxy to półtora roczna, średniej wielkości suczka- waży ok. 12 kg. Jest bardzo spokojna oraz pozytywnie nastawiona do psów oraz ludzi. Powoli uczy się i przyzwyczaja do nowego otoczenia oraz kontaktu z człowiekiem, W domu zachowuje czystość. Roxy jest odrobaczona, zabezpieczona przed pasożytami zewnętrznymi oraz wysterylizowana. WAŻNE! Prosimy o kontakt mailowy: adopcje(małpa)fundacjaexlege.pl Warunkiem adopcji psa/kota

Karmelek

Karmelek to samiec o łagodnym usposobieniu zarówno do ludzi, jak i innych zwierząt. Ufa człowiekowi – jest posłuszny i ochoczo przychodzi na zawołanie opiekunki. Ma ok. 5 lat. Dobrze dogaduje się zarówno z psami jak i kotami . W domu potrafi zachować czystość. Prawdopodobnie uległ wypadkowi komunikacyjnemu, w którym doznał poważnego uszkodzenia tylnej łapy- została

Doris

Cześć! Nazywam się Doris. Jestem dorosłą, drobną sunią. Mam 9 lat. Jestem spokojną sunią o łagodnym usposobieniu. Nie przejawiam agresji do ludzi. Żyłam w towarzystwie innych psów, dlatego dobrze się z nimi dogaduję. Powoli przyzwyczajam się do różnego rodzaju dźwięków i uczę się różnych rzeczy-wychodzenia na dwór, chodzenia na smyczy. Jestem wykastrowana i zaszczepiona przeciwko

Alex

alex

Alex jest psem pełnym energii i wigoru, dlatego potrzebuje opiekuna aktywnego , który zapewni mu sporą dawkę ruchu. Ma około 2 lat, jest odrobaczony, zaczipowany, wykastrowany i zaszczepiony. To psiak otwarty na świat, ludzi i inne zwierzęta. WAŻNE Preferowany kontakt mailowy. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na