Psy do adopcji

Miki

Jeśli szukasz aktywnego, przyjaznego przyjaciela i wiesz, jak należy dbać o takiego psa to Miki czeka właśnie na Ciebie! Sunia po mamie labradorce (tata nieznany) urodziła się 05.10.2018r. Wyrośnie prawdopodobnie na psa wielkości około 25kg. Miki mieszka w naszym domu tymczasowym, gdzie odpowiednio socjalizuje się z innymi psami i kotami. Została kilkukrotnie odrobaczona, zaszczepiona oraz

Borysek

Jeśli szukasz aktywnego, przyjaznego przyjaciela i wiesz, jak należy dbać o takiego psa to Borysek czeka właśnie na Ciebie! Szczeniak po mamie labradorce (tata nieznany) urodziła się 05.10.2018r. Wyrośnie prawdopodobnie na psa wielkości około 25kg. Borysek mieszka w naszym domu tymczasowym, gdzie odpowiednio socjalizuje się z innymi psami i kotami. Został kilkukrotnie odrobaczony, zaszczepiony oraz

Bella

Jeśli szukasz aktywnego, przyjaznego przyjaciela i wiesz, jak należy dbać o takiego psa to Bella poleca się do adopcji. Sunia po mamie labradorce (tata nieznany) urodziła się 05.10.2018r. Wyrośnie prawdopodobnie na psa wielkości około 25kg. Z wyglądu i usposobienia wdała się w typ labradora. Bella mieszka w naszym domu tymczasowym, gdzie odpowiednio socjalizuje się z

Kometa

Jeśli szukasz aktywnego, przyjaznego przyjaciela i wiesz, jak należy dbać o takiego psa to Kometa poleca się do adopcji. Sunia po mamie labradorce (tata nieznany) urodziła się 05.10.2018r. Wyrośnie prawdopodobnie na psa wielkości około 25kg. Z wyglądu i usposobienia wdała się w typ labradora. Kometa mieszka w naszym domu tymczasowym, gdzie odpowiednio socjalizuje się z

Kulcia

Jeśli szukasz aktywnego, przyjaznego przyjaciela i wiesz, jak należy dbać o takiego psa to Kulcia poleca się do adopcji. Sunia po mamie labradorce (tata nieznany) urodziła się 05.10.2018r. Wyrośnie prawdopodobnie na psa wielkości około 25kg. Z wyglądu i usposobienia wdała się w typ labradora. Kulcia mieszka w naszym domu tymczasowym, gdzie odpowiednio socjalizuje się z

Oreo

Nasz podopieczny Oreo wypatruje swojego domu. Piesek urodził się około 01.10.2018r. w krzakach. Wraz z mamą oraz rodzeństwem byli pozostawieni sami sobie. Dzięki ludziom o wielkich sercach ta cała psia rodzina trafiła pod opiekę Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE, gdzie przebywa w domu tymczasowym. Oreo jest aktywnym szczeniaczkiem. Uwielbia badać każdy zakątek

Terra

Nasza podopieczna Terra wypatruje swojego domu. Sunia urodziła się około 01.10.2018r. w krzakach. Wraz z mamą oraz rodzeństwem byli pozostawieni sami sobie. Dzieki ludziom o wielkich sercach ta cała psia rodzina trafiła pod opiekę Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE, gdzie przebywa w domu tymczasowym. Terra, jak na szczeniaka w jej wieku przystało,

Wojtuś

wojtus

Bardzo sympatyczny, około 3 letni Wojtuś czeka na adopcję. Szczupły średniak ale nie kurdupelek. Waży około 10 kg. Dobrze ułożony, akceptuje psy i koty. Dużym psiakom woli nie wchodzić w paradę. Ładnie zostaje w domu. Lubi się przytulać. Potrafi chodzić na smyczy oraz bez przeszkód jeździ autem. Najlepiej będzie mu w spokojnym domu, który doceni

Atos vel Benek

atos

Kto mnie pokocha? Kto da mi dom? Tak niewiele mi trzeba – kawałek miejsca w ogrodzie i ciepła buda. Jestem niezwykle przyjaznym i bezkonfliktowym psem. Dobrze czuję się zarówno w towarzystwie ludzi, jak i innych psów. Kto? Kto przyjmie mnie do swojego serducha? Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE

Mikrus w typie yorka szuka domu

Mikrus

Kto pokocha niekłopotliwego, sympatycznego, pięciokilogramowego mikrusa? Michaś ma zaledwie około trzech lat. Może zamieszkać z innymi psami i kotami. Obecnie przebywa pod opieką wolontariuszy Fundacji na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt Ex Lege. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz wizyta przed-adopcyjna. W celu uzyskania ankiety prosimy

Mambo vel Pączek

Mambo

Mambo vel Pączek, uroczy, roczny bezdomniak szuka odpowiedzialnych opiekunów. Psiak uwielbia dzieci, dogaduje się z kotami, a w domu zachowuje czystość. Obecnie przebywa pod opieką wolontariuszy Fundacji na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt Ex Lege, gotowy do adopcji. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz wizyta przed-adopcyjna.

Puczi

Około 1,5 roczny samiec w typie pekińczyka szuka domu na terenie LUBLINA. Psiak po opuszczeniu kliniki zamieszkał w naszym domu tymczasowym gdzie poznajemy jego charakter. Obecnie nie sprawia problemów. Dogaduje się z psimi i kocimi rezydentami. Puczi może zamieszkać zarówno w bloku jak i w domu z ogrodem pod warunkiem zapewnienia regularnych spacerów. Maluch ładnie

Alex

alex

Alex to jeszcze psie dziecko odebrane przez wolontariuszy Fundacji EX LEGE z bardzo złych warunków. Ma 8 miesięcy i jest już wielkim około 40 kilogramowym psem. Obecnie uczy się chodzenia na smyczy, jeździ autem i poznaje życie normalnego psa. Jest inteligentny i lubi kontakt z ludźmi. Do adopcji zostanie wydany wykastrowany, zaczipowany i zaszczepiony. WAŻNE

Bruno

„JUTRO BĘDZIE LEPIEJ…” , ta myśl towarzyszy nam od czasu, gdy Bruno trafił pod naszą opiekę, wszak gdy jest bardzo źle, może być tylko lepiej! Patrzymy na tego psiaka, a nasze serca przepełnia na zmianę ból, nadzieja, ale i radość z choćby najmniejszych oznak poprawy. Co myśli Bruno? „- Hej! Nie martwcie się, dam radę!

Silver

Pamiętacie dramatyczny film na którym pies husky był ciągnięty za autem? Dreptał resztkami sił zostawiając ślady z krwi na drodze… Na szczęście dzięki szybkiej reakcji naszej Fundacji trafił pod opiekę wolontariuszy. Pilnie szukamy dla Silvera opiekuna. Tak pisze o nim dom tymczasowy: „Psiak jest ogromną, kochającą głaskanie przylepą. Potrafi odstawiać przy tym iście akrobatyczne, pozy,