ZwierzoLublin

Fotorelacja z wydarzenia ZWIERZOLUBLIN 2018

zwierzolublin 2018

Fotorelacja z wydarzenia ZWIERZOLUBLIN 2018, które odbyło się w dniu 7 października Atrium Felicity w Lublinie. Wydarzenie po raz kolejny zostało objęte Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Lublin. Fundacja EX LEGE prezentowała swoich podopiecznych pochodzących z interwencji, udzielała porad prawnych dotyczących ochrony praw zwierząt, a także dotyczących naboru na wolontariat. Dziękujemy wszystkim gościom za liczne przybycie,

ZWIERZOLUBLIN 2018

zwierzolublin2018

Już w najbliższą niedzielę 7 października zapraszamy miłośników zwierząt na trzecią edycję wydarzenia ZwierzoLublin organizowanego przy współpracy z Atrium Felicity w Lublinie. Wydarzenie po raz kolejny zostało objęte Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Lublin. Fundacja EX LEGE zaprezentuje swoich podopiecznych pochodzących z interwencji, udzieli porad prawnych dotyczących ochrony praw zwierząt, a także dotyczących naboru na wolontariat.

Akcja ZwierzoLublin 2017

thumb-akcja-zwierzolublin2017

8 października 2017 r. w lubelskiej galerii handlowej Atrium Felicity odbyła się kolejna akcja ZwierzoLublin. W trakcie imprezy odbyły się spotkania ze specjalistami z dziedziny behawiorystyki, szkolenia psów, prawnej ochrony zwierząt towarzyszących, gospodarskich oraz egzotycznych, pokazy psich sportów, a także groomingu. Było również mnóstwo atrakcji dla najmłodszych zwierzolubów w postaci gier, konkursów, malowania twarzy, modelowania

ZwierzoLublin 2017

thumb-zwierzolublin2017

Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE ma przyjemność zaprosić Państwa już w tę niedzielę 8 października 2017 r. do Atrium Felicity przy Al. Wincentego Witosa 32 w Lublinie na wspaniałe pro-zwierzęce wydarzenie ZWIERZOLUBLIN 2017, które zostało objęte Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Lublina.TVP 3 Lublin, Dziennik Wschodni, Kurier Lubelski, Radio Centrum oraz lublin112.pl objęli

Akcja ZwierzoLublin w Felicity

zwierzolublin2016

9 października 2016 r. w lubelskiej galerii handlowej Felicity odbyła się akcja ZwierzoLublin, współfinansowana z Budżetu Obywatelskiego Miasta Lublin na 2016 rok. ZWIERZOLUBLIN skierowany do społeczności lokalnej Miasta Lublin i ma za zadanie promowanie właściwej postawy człowieka wobec zwierząt, prawidłowego dobrostanu oraz poszanowania praw zwierząt. Szczegóły na temat wydarzenia znaleźć można w artykułach wymienionych w

Akcja ZwierzoLublin w Felicity

zwierzolublin2016

Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE ma przyjemność zaprosić Państwa już w przyszłą niedzielę 9 października 2016 w godz. 10.00 – 18.00 do Atrium Felicity przy Al. Wincentego Witosa 32 w Lublinie na wspaniałe pro-zwierzęce wydarzenie ZWIERZOLUBLIN 2016, które zostało objęte honorowym patronatem Prezydenta Miasta Lublina. Dziennik Wschodni, Kurier Lubelski, TVP 3 Lublin,

ZwierzoLublin – zajęcia edukacyjne w Gimnazjum nr 10 w Lublinie

gimnazjum

W dniu 8 czerwca br. nasi przedstawiciele mieli przyjemność przeprowadzenia zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu ZwierzoLublin współfinansowanego ze środków Budżetu Obywatelskiego 2016. Tym razem gościliśmy w Gimnazjum nr 10 w Lublinie im. księdza Jana Twardowskiego. Dziękujemy za miłe przyjęcie, zaangażowanie w prowadzone zajęcia oraz wspieranie podopiecznych naszej Fundacji.

XI Ekopiknik Rodzinny 2016

ekopiknik 2016

XI Ekopiknik Rodzinny 2016 dał nam sposobność spotkać się z mieszkańcami Miasta Lublina. „Nie kupuj – adoptuj!” oraz „Dom tymczasowy ratuje im życie!” to nasze hasła przewodnie podczas tego wydarzenia. Wolontariusze EX LEGE, którym towarzyszyli nasi podopieczni, mieli okazję odpowiedzieć na wiele pytań dotyczących praw zwierząt oraz przekazać mnóstwo kluczowych informacji dotyczących prawidłowego stosunku do

ZwierzoLublin – zajęcia edukacyjne w Szkole Podstawowej nr 32 w Lublinie

sp32

21 czerwca nasi przedstawiciele mieli przyjemność przeprowadzenia zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu ZwierzoLublin współfinansowanego ze środków Budżetu Obywatelskiego 2016. Gościliśmy w Szkole Podstawowej nr 32 z Odziałami Integracyjnymi im. Pamięci Majdanka w Lublinie. Dziękujemy za miłe przyjęcie, zaangażowanie w prowadzone zajęcia oraz wspieranie podopiecznych naszej Fundacji.

ZwierzoLublin – zajęcia edukacyjne w Szkole Podstawowej nr 47 w Lublinie

sp47

20 czerwca nasi przedstawiciele mieli przyjemność przeprowadzenia kolejnych już zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu ZwierzoLublin współfinansowanego ze środków Budżetu Obywatelskiego 2016. Gościliśmy w Szkole Podstawowej nr 47 im. Józefa Ignacego Kraszewskiego. Dziękujemy za miłe przyjęcie i zaangażowanie w prowadzone zajęcia.

ZwierzoLublin – zajęcia edukacyjne w Szkole Podstawowej nr 20 w Lublinie

sp20

13 czerwca nasi przedstawiciele mieli przyjemność przeprowadzenia kolejnych już zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu ZwierzoLublin współfinansowanego ze środków Budżetu Obywatelskiego 2016. Dzisiaj gościliśmy w Szkole Podstawowej nr 20 im. Jarosława Dąbrowskiego w Lublinie. Dziękujemy za miłe przyjęcie i zaangażowanie w prowadzone zajęcia.