ZwierzoLublin

Fotorelacja z wydarzenia ZWIERZOLUBLIN 2019

zl2019

Fotorelacja z IV edycji naszego autorskiego wydarzenia ZWIERZOLUBLIN 2019, które odbyło się w dniu 16 listopada br. w Galerii Olimp w Lublinie. Dziękujemy wszystkim Gościom za liczne przybycie! Dziękujemy Galerii Olimp za wsparcie, Partnerom za owocną współpracę, fotografowi Psi Fotograf za efektowne zdjęcia, a naszym

ZWIERZOLUBLIN 2019

zl2019

Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE ma przyjemność zaprosić Państwa już w przyszłą sobotę 16 listopada 2019 w godz. 10.00 – 18.00 do Galerii Olimp przy Al. Spółdzielczości Pracy w Lublinie – patio główne – na IV edycję wspaniałego pro-zwierzęcego Wydarzenia ZWIERZOLUBLIN 2019,

Fotorelacja z wydarzenia ZWIERZOLUBLIN 2018

zwierzolublin 2018

Fotorelacja z wydarzenia ZWIERZOLUBLIN 2018, które odbyło się w dniu 7 października Atrium Felicity w Lublinie. Wydarzenie po raz kolejny zostało objęte Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Lublin. Fundacja EX LEGE prezentowała swoich podopiecznych pochodzących z interwencji, udzielała porad prawnych dotyczących ochrony praw zwierząt, a także

ZWIERZOLUBLIN 2018

zwierzolublin2018

Już w najbliższą niedzielę 7 października zapraszamy miłośników zwierząt na trzecią edycję wydarzenia ZwierzoLublin organizowanego przy współpracy z Atrium Felicity w Lublinie. Wydarzenie po raz kolejny zostało objęte Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Lublin. Fundacja EX LEGE zaprezentuje swoich podopiecznych pochodzących z interwencji, udzieli porad prawnych

Akcja ZwierzoLublin 2017

thumb-akcja-zwierzolublin2017

8 października 2017 r. w lubelskiej galerii handlowej Atrium Felicity odbyła się kolejna akcja ZwierzoLublin. W trakcie imprezy odbyły się spotkania ze specjalistami z dziedziny behawiorystyki, szkolenia psów, prawnej ochrony zwierząt towarzyszących, gospodarskich oraz egzotycznych, pokazy psich sportów, a także groomingu. Było również mnóstwo atrakcji

ZwierzoLublin 2017

thumb-zwierzolublin2017

Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE ma przyjemność zaprosić Państwa już w tę niedzielę 8 października 2017 r. do Atrium Felicity przy Al. Wincentego Witosa 32 w Lublinie na wspaniałe pro-zwierzęce wydarzenie ZWIERZOLUBLIN 2017, które zostało objęte Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Lublina.TVP 3

Akcja ZwierzoLublin w Felicity

zwierzolublin2016

9 października 2016 r. w lubelskiej galerii handlowej Felicity odbyła się akcja ZwierzoLublin, współfinansowana z Budżetu Obywatelskiego Miasta Lublin na 2016 rok. ZWIERZOLUBLIN skierowany do społeczności lokalnej Miasta Lublin i ma za zadanie promowanie właściwej postawy człowieka wobec zwierząt, prawidłowego dobrostanu oraz poszanowania praw zwierząt.

Akcja ZwierzoLublin w Felicity

zwierzolublin2016

Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE ma przyjemność zaprosić Państwa już w przyszłą niedzielę 9 października 2016 w godz. 10.00 – 18.00 do Atrium Felicity przy Al. Wincentego Witosa 32 w Lublinie na wspaniałe pro-zwierzęce wydarzenie ZWIERZOLUBLIN 2016, które zostało objęte honorowym patronatem

ZwierzoLublin – zajęcia edukacyjne w Gimnazjum nr 10 w Lublinie

gimnazjum

W dniu 8 czerwca br. nasi przedstawiciele mieli przyjemność przeprowadzenia zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu ZwierzoLublin współfinansowanego ze środków Budżetu Obywatelskiego 2016. Tym razem gościliśmy w Gimnazjum nr 10 w Lublinie im. księdza Jana Twardowskiego. Dziękujemy za miłe przyjęcie, zaangażowanie w prowadzone zajęcia oraz

XI Ekopiknik Rodzinny 2016

ekopiknik 2016

XI Ekopiknik Rodzinny 2016 dał nam sposobność spotkać się z mieszkańcami Miasta Lublina. “Nie kupuj – adoptuj!” oraz “Dom tymczasowy ratuje im życie!” to nasze hasła przewodnie podczas tego wydarzenia. Wolontariusze EX LEGE, którym towarzyszyli nasi podopieczni, mieli okazję odpowiedzieć na wiele pytań dotyczących praw

ZwierzoLublin – zajęcia edukacyjne w Szkole Podstawowej nr 32 w Lublinie

sp32

21 czerwca nasi przedstawiciele mieli przyjemność przeprowadzenia zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu ZwierzoLublin współfinansowanego ze środków Budżetu Obywatelskiego 2016. Gościliśmy w Szkole Podstawowej nr 32 z Odziałami Integracyjnymi im. Pamięci Majdanka w Lublinie. Dziękujemy za miłe przyjęcie, zaangażowanie w prowadzone zajęcia oraz wspieranie podopiecznych

ZwierzoLublin – zajęcia edukacyjne w Szkole Podstawowej nr 47 w Lublinie

sp47

20 czerwca nasi przedstawiciele mieli przyjemność przeprowadzenia kolejnych już zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu ZwierzoLublin współfinansowanego ze środków Budżetu Obywatelskiego 2016. Gościliśmy w Szkole Podstawowej nr 47 im. Józefa Ignacego Kraszewskiego. Dziękujemy za miłe przyjęcie i zaangażowanie w prowadzone zajęcia.

ZwierzoLublin – zajęcia edukacyjne w Szkole Podstawowej nr 20 w Lublinie

sp20

13 czerwca nasi przedstawiciele mieli przyjemność przeprowadzenia kolejnych już zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu ZwierzoLublin współfinansowanego ze środków Budżetu Obywatelskiego 2016. Dzisiaj gościliśmy w Szkole Podstawowej nr 20 im. Jarosława Dąbrowskiego w Lublinie. Dziękujemy za miłe przyjęcie i zaangażowanie w prowadzone zajęcia.