Psy do adopcji

Adi

adi02

Cześć, jestem Adi — psiak w typie owczarka holenderskiego! Jeszcze jakiś czas temu ledwo żyłem, byłem zagłodzony… Teraz czas na nowe życie! Pozwól, że przedstawię Ci kilka informacji o mnie. Przede wszystkim, jestem super psem! Uwielbiam aktywnie spędzać czas, w szczególności lubię długie spacery. Przy

Misia

Przyjazna, śliczna sunia urodzona 30 kwietnia tego roku. Rodzice to psy o wadze około 12 kilogramów. Misia jest oznakowana mikroczipem, zaszczepiona, odrobaczona i zabezpieczona przeciwko pasożytom zewnętrznym. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Holly

Holli to śliczna, tricolorowa (z przewagą czarnego), sunia urodzona na początku stycznia, Razem ze swoją siostrą- Lucy trafiły do nas bardzo wyniszczone, chude jak przecinki w dodatku z kleszczami. Sunia jest bardzo ciekawa świata, wszystko ją interesuje. Jest bardzo towarzyska, lubi głaskanie po brzuszku i

Wall-e

Spójrzcie na mnie— prawdziwy ze mnie unikat! Zakochasz się momentalnie w moim oryginalnym, tricolorowym umaszczeniu. Patrzysz i widzisz pięknego psa, ale mam swoją tajemnicę… Pewnie dlatego nie mam jeszcze swojego właściciela, o którym tak marzę… To przeszłość, o której nie chcę pamiętać i małymi kroczkami

Tofik

Tofik🐶 — czy taka piękny, zaledwie roczny mikropies ma szansę na kochający dom?🏡🥺 Jestem drobnej budowy psiakiem, który szuka człowieka gotowego pokochać mnie bezgranicznie!😍 🐾Uwielbiam inne psiaki!🐕🐩 Ich towarzystwo sprawia, że czuję się pewniejszy siebie.😎 Nie wykazuję w stosunku do nich ani krzty agresji😇 —

Bryza

Bryza ma ok. 3 lata, waży obecnie 12 kg. Jest śliczną, puchatą suczką, która część swojego życia spędziła w okropnym miejscu. Sunia uczy się chodzenia na smyczy, robi coraz większe postępy w nauce. Bez problemu zostaje sama w domu, nie niszczy, w domu zachowuje czystość.

Roxy

Roxy to półtora roczna, średniej wielkości suczka- waży ok. 12 kg. Jest bardzo spokojna oraz pozytywnie nastawiona do psów oraz ludzi. Powoli uczy się i przyzwyczaja do nowego otoczenia oraz kontaktu z człowiekiem. W domu zachowuje czystość. Preferowany dom z innym psem, od którego mogłaby