Psy do adopcji

Sonia

Sonia to 5-tygodniowy szczeniak do adopcji. Prawdopodobnie będzie psem maksymalnie średnim. Jej mama waży ok. 15 kg. Sonia uwielbia psoty i zabawę. Jest bardzo ciekawska. Jak to szczeniak, uwielbia poznawać nowe rzeczy. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych psów i kotów. Do odbioru będzie po ukończeniu 6 tygodni i po zabiegach profilaktycznych tj. po

Buba

Buba to 5-tygodniowa sunia. Prawdopodobnie będzie psem maksymalnie średnim. Jej mama waży ok. 15 kg. Buba jest bystrym psiakiem. Uwielbia psoty i zabawę. Jak to szczeniak uwielbia poznawać nowe rzeczy. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych psów i kotami. Do odbioru będzie po ukończeniu 6 tygodni i po zabiegach profilaktycznych tj. po odrobaczeniu, szczepieniu

Mika

Mika to 5-tygodniowy szczeniak. Prawdopodobnie będzie psem maksymalnie średnim. Jej mama waży ok. 15 kg. Mika uwielbia psoty i zabawę. Jak to szczeniak, uwielbia poznawać nowe rzeczy. Jest bardzo ciekawska. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych psów i kotów. Do odbioru będzie po ukończeniu 6 tygodni i po zabiegach profilaktycznych tj. po odrobaczeniu, szczepieniu

Piruet

Piruet to 5-tygodniowy szczeniak. Prawdopodobnie będzie psem maksymalnie średnim. Jego mama waży ok. 15 kg. Piruet jest bystrym psiakiem. Uwielbia psoty i zabawę. Jak to szczeniak uwielbia poznawać nowe rzeczy. Jest bardzo ciekawski. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych psów i kotami. Do odbioru będzie po ukończeniu 6 tygodni i po zabiegach profilaktycznych tj.

Bryza

Bryza ma ok. 3 lata, waży obecnie 12 kg. Jest śliczną, puchatą suczką. Sunia dopiero uczy się normalnego życia. Jest jeszcze trochę nieśmiała, stopniowo nabiera przekonania do ludzi. Uczy się chodzenia na smyczy, w domu zachowuje czystość. Ma dobry stosunek do innych psów, koty przegania. Jest odrobaczona, zabezpieczona przed kleszczami, zaszczepiona, w najbliższym czasie będzie

Bona

Bona to średniej wielkości suczka o mięciutkiej sierści. Waży obecnie 15 kg. Ma ok. 5 lat. Zanim trafiła do Fundacji całe życie spędziła na łańcuchu. Sunia jest radosnym, miłym, bezproblemowym psem. Jest bardzo przyjazna, ufna- wpatrzona w człowieka, nie odstępuje go na krok. Będzie idealnym towarzyszem dla swojego opiekuna. Lubi dzieci. W domu tymczasowym przebywa