Psy do adopcji

Winie

Winnie

Winie, 5-letnia stateczna, pogodna i bardzo przyjazna suczka szuka domu. Ta średniej rasy sunia dobrze dogaduje się z innymi psami, a nawet kotami. Będzie wspaniałym przyjacielem dla całej rodziny. Jest zdrowa i sukcesywnie otrzymuje zabiegi profilaktyczne, z których ostatnim będzie sterylizacja. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE jest m.in.

Kapsel

Ten 3-miesięczny wyjątkowo milusiński samczyk wypatruje swojego domu. Maluch obecnie przebywa w domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE, w którym jest przygotowywany do adopcji. Do nowego opiekuna trafi odrobaczony, zaczipowany i zaszczepiony. Wyrośnie na średniego/dużego psa. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila

Hugo

Ten 3 miesięczny, wyjątkowo milusiński samczyk Hugo wypatruje swojego domu. Maluch obecnie przebywa w domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE, w którym jest przygotowywany do adopcji. Do nowego opiekuna trafi odrobaczony, zaczipowany i zaszczepiony. Wyrośnie na średniego/dużego psa. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej