Psy do adopcji

Zjawiskowej urody sunie szukają domów

sunie

Cztery zjawiskowej urody sunie wieku 2,5 miesiąca poszukują dobrych domów. Psiaki prawdopodobnie będą średniakami do około 25 kilogramów. Mama w typie wyżła. Obecnie są już odrobaczone i odpchlone, będą zaszczepione. Przebywają w domu tymczasowym Fundacji EX LEGE gdzie uczą się prawidłowych zachowań. WAŻNE Preferowany kontakt mailowy. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in.

Alex

alex

Alex to jeszcze psie dziecko odebrane przez wolontariuszy Fundacji EX LEGE z bardzo złych warunków. Ma 8 miesięcy i jest już wielkim około 40 kilogramowym psem. Obecnie uczy się chodzenia na smyczy, jeździ autem i poznaje życie normalnego psa. Jest inteligentny i lubi kontakt z ludźmi. Do adopcji zostanie wydany wykastrowany, zaczipowany i zaszczepiony. WAŻNE

Bosfor

bosfor

Szczeniak Bosfor szuka dobrego domu. Ze złych warunków trafił pod opiekę Fundacji EX LEGE. Urodził się 27 kwietnia 2018 r. Ma zapewnioną prawidłową opiekę i jest pod opieką lekarza weterynarii. Psiak jest zaszczepiony, zabezpieczony od pasożytów wewnętrznych oraz zewnętrznych i trwale oznakowany mikroczipem. WAŻNE Preferowany kontakt mailowy. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in.

Loki

szczeniak

Szukamy dobrego i odpowiedzialnego domu dla szczeniaka. Samiec Loki ma ok 6 tygodni. Waży ok 3-4 kg teraz wiec będzie średniej wielkości psem. Matka pieska waży niecałe 18 kg. Piesek jest pod opieką lekarza weterynarii. Psiak jest zaszczepiony i zabezpieczony od pasożytów wewnętrznych i zewnętrznych oraz trwale oznakowany mikroczipem. Preferowany kontakt mailowy. Warunkiem adopcji psa/kota

Coma

szczeniak

Szukamy dobrego i odpowiedzialnego domu dla szczeniaka. Sunia Coma ma ok 6 tygodni. Waży ok 3-4 kg teraz wiec będzie średniej wielkości psem. Matka suczki waży niecałe 18 kg. Suczka jest pod opieką lekarza weterynarii. Psiak jest zaszczepiony i zabezpieczony od pasożytów wewnętrznych i zewnętrznych oraz trwale oznakowany mikroczipem. Preferowany kontakt mailowy. Warunkiem adopcji psa/kota

Bet

Bet to około 8 letni średnio-duży piękny mieszaniec porzucony przez swoich właścicieli. Postanowiliśmy pomóc znaleźć mu dom. Został pozostawiony sam sobie w opuszczonym kojcu, którego nie można było nawet otworzyć. Bet świetnie sprawdzi się w roli psa stróżującego, swoim szczekaniem informuje o nadejściu obcych osób. Dla swojego opiekuna łagodny tak samo, jak i dla stada

Zara

Ta przesympatyczna młoda i łagodna sunia szuka opiekuna. Akceptuje psy i uwielbia dzieci.Zara obecnie jest diagnozowana więc najlepiej, aby dom tymczasowy znalazła w Lublinie bądź bliskiej okolicy. Kontakt : 690 280 455 lub 514 222 668 Zara potrzebuje tez wsparcia finansowego.

Bruno

„JUTRO BĘDZIE LEPIEJ…” , ta myśl towarzyszy nam od czasu, gdy Bruno trafił pod naszą opiekę, wszak gdy jest bardzo źle, może być tylko lepiej! Patrzymy na tego psiaka, a nasze serca przepełnia na zmianę ból, nadzieja, ale i radość z choćby najmniejszych oznak poprawy. Co myśli Bruno? „- Hej! Nie martwcie się, dam radę!

Silver

Pamiętacie dramatyczny film na którym pies husky był ciągnięty za autem? Dreptał resztkami sił zostawiając ślady z krwi na drodze… Na szczęście dzięki szybkiej reakcji naszej Fundacji trafił pod opiekę wolontariuszy. Pilnie szukamy dla Silvera opiekuna. Tak pisze o nim dom tymczasowy: „Psiak jest ogromną, kochającą głaskanie przylepą. Potrafi odstawiać przy tym iście akrobatyczne, pozy,