Psy do adopcji

Kiluś

Szukamy doświadczonego domu na terenie Lublina i okolic (lub w niedalekiej odległości, tak, by możliwe były kilkakrotnie spotkania adaptacyjne). Prosimy o uważne przeczytanie ogłoszenia. 🐾 Kiluś – samiec, wiek 4 lata szuka doświadczonego, odpowiedzialnego i stabilnego domu BEZ dzieci oraz psów (akceptuje koty), ewentualnie z

Elvis

Elvis- to rezolutny szczeniak urodzony w sierpniu 2021 r. Ma piękną, błyszczącą czarną sierść Mama szczeniaka waży około 18- 20 kg, tata około 10 kilogramów. Elvis jest gotowy do zamieszkania w nowym domu. Jest odrobaczony, zaszczepiony i zaczipowany. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na

Gratka

gratka1

Gratka – sunia urodzona w sierpniu 2021 r., obecnie jeszcze malutka. Ma śliczną czarną sierść oraz biały krawacik. Jest rezolutna i przyjazna. Prawdopodobnie będzie psem średniej/małej wielkości jak dorośnie. Gratka jest gotowa do zamieszkania w nowym domu. Odrobaczona, zaszczepiona i zaczipowana. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota

Brendy

Brendy to sunia, która ma obecnie ok. 2,5 msc. Ma błyszczącą czarną sierść z brązowymi wstawkami. Jest wesołym, młodym psiakiem. Uwielbia psoty i zabawę, szczególnie ze swoim rodzeństwem. Prawdopodobnie będzie psem małej/ średniej wielkości. Sunia jest gotowa do zamieszkania w nowym domu. Jest odrobaczona, zaszczepiona

Frania

Frania – sunia urodzona w sierpniu 2021, obecnie jeszcze malutka. Jest rezolutna i przyjazna. Ma kosmatą, piękną sierść. Mama waży około 20, tata około 10 kilogramów. Frania jest gotowa do zamieszkania w nowym domu. Odrobaczona, zaszczepiona i zaczipowana. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na

Helenka

Helenka – sunia urodzona w sierpniu 2021, obecnie jeszcze malutka. Jest rezolutna i przyjazna. Mama waży około 20, tata około 10 kilogramów. Helenka jest gotowa do zamieszkania w nowym domu. Odrobaczona, zaszczepiona i zaczipowana. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt

Luluś vel Klops

Poszukiwany👀 dom marzeń dla naszego Lulusia, zwanego również Klopsem! Preferowana lokalizacja to LUBLIN i najbliższe okolice ze względu na kontynuację leczenia. Biedaczek trafił do nas w bardzo złym stanie – infekcja i problemy zdrowotne powodowały, że każdy oddech był dla niego wysiłkiem. Obecnie jest po

Wall-e

Spójrzcie na mnie— prawdziwy ze mnie unikat! Zakochasz się momentalnie w moim oryginalnym, tricolorowym umaszczeniu. Patrzysz i widzisz pięknego psa, ale mam swoją tajemnicę… Pewnie dlatego nie mam jeszcze swojego właściciela, o którym tak marzę… To przeszłość, o której nie chcę pamiętać i małymi kroczkami

Bryza

Bryza ma ok. 3 lata, waży obecnie 12 kg. Jest śliczną, puchatą suczką, która część swojego życia spędziła w okropnym miejscu. Sunia uczy się chodzenia na smyczy, robi coraz większe postępy w nauce. Bez problemu zostaje sama w domu, nie niszczy, w domu zachowuje czystość.