Psy do adopcji

Kiara

Sunia

Maleńka 8-tygodniowa Kiara szuka kochającego domu. Sunia została odrobaczona i jednokrotnie zaszczepiona. Przed nią jeszcze kolejna seria zabiegów profilaktycznych oraz wszczepienie mikroczipa. Prognozujemy, że maluch docelowo będzie ważył około 5kg. Piesek obecnie przybywa w domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE Warunkiem adopcji psa/kota jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz

Leon

Sunia

Maleńki 8-tygodniowy Leon szuka kochającego domu. Maluch zostały odrobaczony i jednokrotnie zaszczepiony. Przed nim jeszcze kolejna seria zabiegów profilaktycznych oraz wszczepienie mikroczipa. Prognozujemy, że piesek docelowo będzie ważył około 5kg. Obecnie przebywa w domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE. Warunkiem adopcji psa/kota jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz

Mikrus

Maleńki 8-tygodniowy Mikrus szuka kochającego domu. Piesek został odrobaczony i jednokrotnie zaszczepiony. Przed nim jeszcze kolejna seria zabiegów profilaktycznych oraz wszczepienie mikroczipa. Prognozujemy, że maluch docelowo będzie ważył około 5kg. Obecnie przebywa w domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE. Warunkiem adopcji psa/kota jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz

Shira

Szira

Maleńka 8-tygodniowa Shira szuka kochającego domu. Sunia została odrobaczona i jednokrotnie zaszczepiona. Przed nią jeszcze kolejna seria zabiegów profilaktycznych oraz wszczepienie mikroczipa. Prognozujemy, że maluch docelowo będzie ważył około 5kg. Warunkiem adopcji psa/kota jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz wizyta przed-adopcyjna. W celu uzyskania ankiety prosimy o wysłanie wiadomości na adres: adopcje(malpa)fundacjaexlege.pl

Gabi

Gabi, 1,5 roczna sunia w typie husky. Gabi jest psem o bardzo wesołym, otwartym usposobieniu. Ma niespożyte pokłady energii, co w połączeniu z jej charakterem daje mieszankę wybuchową. Wprost kocha każdą aktywność na świeżym powietrzu, w szczególności zabawy z innymi psami, z którymi bawi się w sposób szalony lecz delikatny. Jest psem karnym, a do

Luna

Luna01

Luna, niewielkiej wielkości suczka o szaro-czarnym umaszczeniu i wesołym, uległym usposobieniu. Sunia ma około 3 lat. Pomimo tego, że przeszła wiele uwielbia towarzystwo ludzi, których zna. Do obcych zachowuje dystans ale z dozą ciekawości. W domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE przebywa w towarzystwie innych psów czy kotów. Luna jest gotowa

Borysek

Borys01

Jeśli szukasz aktywnego, przyjaznego przyjaciela i wiesz, jak należy dbać o takiego psa to Borysek czeka właśnie na Ciebie! Szczeniak po mamie labradorce (tata nieznany) urodził się 05.10.2018r. Wyrośnie prawdopodobnie na psa wielkości około 25kg. Borys jest energicznym, żywiołowym szczeniakiem o sporych pokładach energii, które należy aktywnie spożytkować. Mieszka w naszym domu tymczasowym, gdzie odpowiednio

Puczi

Około 1,5 roczny samiec w typie pekińczyka szuka domu na terenie LUBLINA. Psiak po opuszczeniu kliniki zamieszkał w naszym domu tymczasowym gdzie poznajemy jego charakter. Obecnie nie sprawia problemów. Dogaduje się z psimi i kocimi rezydentami. Puczi może zamieszkać zarówno w bloku jak i w domu z ogrodem pod warunkiem zapewnienia regularnych spacerów. Maluch ładnie

Bruno

„JUTRO BĘDZIE LEPIEJ…” , ta myśl towarzyszy nam od czasu, gdy Bruno trafił pod naszą opiekę, wszak gdy jest bardzo źle, może być tylko lepiej! Patrzymy na tego psiaka, a nasze serca przepełnia na zmianę ból, nadzieja, ale i radość z choćby najmniejszych oznak poprawy. Co myśli Bruno? „- Hej! Nie martwcie się, dam radę!