Psy do adopcji

Mikrus w typie yorka szuka domu

Mikrus

Kto pokocha niekłopotliwego, sympatycznego, pięciokilogramowego mikrusa? Michaś ma zaledwie około trzech lat. Może zamieszkać z innymi psami i kotami. Obecnie przebywa pod opieką wolontariuszy Fundacji na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt Ex Lege. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz wizyta przed-adopcyjna. W celu uzyskania ankiety prosimy

Mambo vel Pączek

Mambo

Mambo vel Pączek, uroczy, roczny bezdomniak szuka odpowiedzialnych opiekunów. Psiak uwielbia dzieci, dogaduje się z kotami, a w domu zachowuje czystość. Obecnie przebywa pod opieką wolontariuszy Fundacji na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt Ex Lege, gotowy do adopcji. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz wizyta przed-adopcyjna.

Torin

Zjawiskowy czekoladowy Torin urodzony 03.05.2018 szuka odpowiedzialnego domu. Psiak wyrośnie prawdopodobnie na średniej wielkości psa, mama w typie wyżła. Obecnie szczeniak jest przygotowywany do adopcji. Został odrobaczony i zabezpieczony od pasożytów, niebawem czekają go szczepienia. Wraz z rodzeństwem przebywa w domu tymczasowym Fundacji EX LEGE gdzie wraz z resztą gromady uczy się prawidłowych zachowań. WAŻNE

Luna

Luna, urodzona 03.05.2018, po mamie w typie wyżła. Prawdopodobnie będzie średniej wielkości psem. Obecnie jest już odrobaczona i odpchlona, przed adopcją zostanie zaszczepiona. Wraz z rodzeństwem przebywa w domu tymczasowym Fundacji EX LEGE gdzie wraz z resztą gromady uczy się prawidłowych zachowań. WAŻNE Preferowany kontakt mailowy. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in.

Puczi

Około 1,5 roczny samiec w typie pekińczyka szuka domu na terenie LUBLINA. Psiak po opuszczeniu kliniki zamieszkał w naszym domu tymczasowym gdzie poznajemy jego charakter. Obecnie nie sprawia problemów. Dogaduje się z psimi i kocimi rezydentami. Puczi może zamieszkać zarówno w bloku jak i w domu z ogrodem pod warunkiem zapewnienia regularnych spacerów. Maluch ładnie

Zjawiskowej urody sunie szukają domów

sunie

Cztery zjawiskowej urody sunie wieku 2,5 miesiąca poszukują dobrych domów. Psiaki prawdopodobnie będą średniakami do około 25 kilogramów. Mama w typie wyżła. Obecnie są już odrobaczone i odpchlone, będą zaszczepione. Przebywają w domu tymczasowym Fundacji EX LEGE gdzie uczą się prawidłowych zachowań. WAŻNE Preferowany kontakt mailowy. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in.

Alex

alex

Alex to jeszcze psie dziecko odebrane przez wolontariuszy Fundacji EX LEGE z bardzo złych warunków. Ma 8 miesięcy i jest już wielkim około 40 kilogramowym psem. Obecnie uczy się chodzenia na smyczy, jeździ autem i poznaje życie normalnego psa. Jest inteligentny i lubi kontakt z ludźmi. Do adopcji zostanie wydany wykastrowany, zaczipowany i zaszczepiony. WAŻNE

Bruno

„JUTRO BĘDZIE LEPIEJ…” , ta myśl towarzyszy nam od czasu, gdy Bruno trafił pod naszą opiekę, wszak gdy jest bardzo źle, może być tylko lepiej! Patrzymy na tego psiaka, a nasze serca przepełnia na zmianę ból, nadzieja, ale i radość z choćby najmniejszych oznak poprawy. Co myśli Bruno? „- Hej! Nie martwcie się, dam radę!

Silver

Pamiętacie dramatyczny film na którym pies husky był ciągnięty za autem? Dreptał resztkami sił zostawiając ślady z krwi na drodze… Na szczęście dzięki szybkiej reakcji naszej Fundacji trafił pod opiekę wolontariuszy. Pilnie szukamy dla Silvera opiekuna. Tak pisze o nim dom tymczasowy: „Psiak jest ogromną, kochającą głaskanie przylepą. Potrafi odstawiać przy tym iście akrobatyczne, pozy,