Psy do adopcji

Pepa

Pepa to maleńka, 3 letnia suczka. Waży ok 5 kg. Sunia jest jeszcze trochę lękliwa ale robi spore postępy, przyzwyczaja się do człowieka. Pozwala na głaskanie. Lubi biegać W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych zwierząt. Została odrobaczona i zabezpieczona przed pasożytami zewnętrznymi. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX

Frotka

Frotka to 3-letnia suczka o bardzo oryginalnej urodzie. Ma miękką sierść. Waży ok. 5 kg Jest dość energiczną młodą suczką. Powoli uczy się chodzić na smyczy. Jest bardzo przyjazna, uwielbia być głaskana i przytulana. Dobrze dogaduję się z innymi zwierzakami, zarówno suczkami, jak i psami. Została odrobaczona i zabezpieczona przed pasożytami zewnętrznymi. WAŻNE! Warunkiem adopcji

Daizy

Daizy to drobna suczka- waży 6 kg. Ma około 4 lata. Jest odważna. Uczy się chodzić na smyczy, robi coraz większe postępy. Jest wpatrzona w swojego opiekuna – nie odstępuje go nawet na krok. Wchodzi na ręce. Przychodzi gdy się ją woła. Szybko przystosowuje się do nowych warunków i nowego otoczenia. W domu tymczasowym przebywa

Doris

Cześć! Nazywam się Doris. Jestem dorosłą, drobną sunią. Mam 9 lat. Jestem spokojną sunią o łagodnym usposobieniu. Nie przejawiam agresji do ludzi. Żyłam w towarzystwie innych psów, dlatego dobrze się z nimi dogaduję. Powoli przyzwyczajam się do różnego rodzaju dźwięków i uczę się różnych rzeczy-wychodzenia na dwór, chodzenia na smyczy. Jestem wykastrowana i zaszczepiona przeciwko

Alex

alex

Alex jest psem pełnym energii i wigoru, dlatego potrzebuje opiekuna aktywnego , który zapewni mu sporą dawkę ruchu. Ma około 2 lat, jest odrobaczony, zaczipowany, wykastrowany i zaszczepiony. To psiak otwarty na świat, ludzi i inne zwierzęta. WAŻNE Preferowany kontakt mailowy. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na