Psy do adopcji

Kropka

Kropka to niewielka, urocza sunia przybywająca w domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE. Ma około roku, jest bezproblemowa i nade wszystko uwielbia kontakt ze swoimi tymczasowymi opiekunami. Bez problemu dogaduje się z innymi psami oraz kotami. Została odrobaczona, zaszczepiona oraz zaczipowana. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt

Gabi

Gabi, 1,5 roczna sunia w typie husky. Gabi jest psem o bardzo wesołym, otwartym usposobieniu. Ma niespożyte pokłady energii, co w połączeniu z jej charakterem daje mieszankę wybuchową. Wprost kocha każdą aktywność na świeżym powietrzu, w szczególności zabawy z innymi psami, z którymi bawi się w sposób szalony lecz delikatny. Jest psem karnym, a do

Luna

Luna01

Luna, niewielkiej wielkości suczka o szaro-czarnym umaszczeniu i wesołym, uległym usposobieniu. Sunia ma około 3 lat. Pomimo tego, że przeszła wiele uwielbia towarzystwo ludzi, których zna. Do obcych zachowuje dystans ale z dozą ciekawości. W domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE przebywa w towarzystwie innych psów czy kotów. Luna jest gotowa

Puczi

Około 1,5 roczny samiec w typie pekińczyka szuka domu na terenie LUBLINA. Psiak po opuszczeniu kliniki zamieszkał w naszym domu tymczasowym gdzie poznajemy jego charakter. Obecnie nie sprawia problemów. Dogaduje się z psimi i kocimi rezydentami. Puczi może zamieszkać zarówno w bloku jak i w domu z ogrodem pod warunkiem zapewnienia regularnych spacerów. Maluch ładnie