Psy do adopcji

Aga

Aga to 10-letnia sunia o niewielkim rozmiarze. Żyje w zgodzie z innymi psami, na koty reaguje bardzo emocjonalnie, jednak nie wykazuje agresji. Nie ma problemów z chodzeniem na smyczy, zachowuje czystość i nie hałasuje. Preferowana jest adopcja w dwupaku wraz z Lolą – jej córką,

Lola

Lola to 5-letnia sunia o niewielkim rozmiarze. Dogaduje się z innymi psami, do kotów podchodzi bardzo emocjonalnie, jednak nie wykazuje agresji. Nie jest hałaśliwa, zachowuje czystość, uczy się jeszcze chodzenia na smyczy. Preferowana jest adopcja w dwupaku wraz z jej matką – Agą, z którą

Sheila

Sheila to dorosła sunia urodzona w maju 2021 roku. Waży około 18 kilogramów. Po odebraniu Sheila bardzo szybko odnalazła się w nowym otoczeniu i zaprzyjaźniła się zarówno z psimi, jak i kocimi rezydentami. Sunia jest spragniona kontaktu z człowiekiem, uwielbia być głaskana. Jest zaszczepiona, zaczipowana

Kama

Kama to około trzymiesięczna, radosna sunia, która szuka domu stałego. Jak na szczeniaka przystało – uwielbia zabawę, bieganie, dobrze dogaduje się z innymi psami. Kama waży w tej chwili 8 kilogramów, a jej mama waży około 18 kilogramów. Jest zabezpieczona przed pasożytami zewnętrznymi i wewnętrznymi.

Czester

Czester to około trzymiesięczny, radosny psiak, który szuka domu stałego. Jak na szczeniaka przystało – uwielbia zabawę, bieganie, dobrze dogaduje się z innymi psami. Czester waży w tej chwili 8 kilogramów, a jego mama waży około 18 kilogramów. Jest zabezpieczony przed pasożytami zewnętrznymi i wewnętrznymi.

Beza

Beza Beza to około trzymiesięczna, radosna sunia, która szuka domu stałego. Jak na szczeniaka przystało – uwielbia zabawę, bieganie, dobrze dogaduje się z innymi psami. Beza waży w tej chwili 8 kilogramów, a jej mama waży około 18 kilogramów. Jest zabezpieczona przed pasożytami zewnętrznymi i

Ninka

Ninka to zaledwie roczna sunia, która lubi towarzystwo człowieka, ale jest jeszcze trochę nieśmiała. Suczka dopiero uczy się chodzenia na smyczy, więc przyszły opiekun musi wykazać wobec niej cierpliwość. Mile widziany będzie dom z ogrodem. Ninka dogaduje się z kotami, stosunek do innych psów nie

Mela

Mela to przeurocza, łagodna suczka w wieku 8 lat. Sunia uwielbia towarzystwo człowieka. Umie chodzić na smyczy i bez problemu zostaje sama w domu. Mela dogaduje się z innymi psami, stosunek do kotów jest nieznany. Jest odrobaczona, zabezpieczona przed kleszczami, zaszczepiona, zachipowana i wykastrowana. Warunkiem

Lalek

To typowy, aktywny w dodatku głuchy pies TTB. Jest młody – nie ma jeszcze trzech lat. Przyszły dom musi mieć doświadczenie w pracy z psami. Dom bez małych dzieci. Żył do tej pory jako psi jedynak. W naszych domach nie ma już miejsc. Jeśli nikt

Wall-e

Spójrzcie na mnie— prawdziwy ze mnie unikat! Zakochasz się momentalnie w moim oryginalnym, tricolorowym umaszczeniu. Patrzysz i widzisz pięknego psa, ale mam swoją tajemnicę… Pewnie dlatego nie mam jeszcze swojego właściciela, o którym tak marzę… To przeszłość, o której nie chcę pamiętać i małymi kroczkami

Bryza

Bryza ma ok. 3 lata, waży obecnie 12 kg. Jest śliczną, puchatą suczką, która część swojego życia spędziła w okropnym miejscu. Sunia uczy się chodzenia na smyczy, robi coraz większe postępy w nauce. Bez problemu zostaje sama w domu, nie niszczy, w domu zachowuje czystość.