Psy do adopcji

Suri

Sunia o pięknej urodzie, przesłodkim ogonku i cudownym umaszczeniu. Suri jest małą sunią, sięgającą poniżej kolana. Jest wycofana i potrzebuje czasu, by nabrać zaufania do człowieka. Idzie jej coraz lepiej i zaczynamy szukać jej domu. Ładnie chodzi na smyczy. Dogaduje się z innymi zwierzakami. Bardzo

Lalek

To typowy, aktywny w dodatku głuchy pies TTB. Jest młody – nie ma jeszcze trzech lat. Przyszły dom musi mieć doświadczenie w pracy z psami. Dom bez małych dzieci. Żył do tej pory jako psi jedynak. W naszych domach nie ma już miejsc. Jeśli nikt

Wall-e

Spójrzcie na mnie— prawdziwy ze mnie unikat! Zakochasz się momentalnie w moim oryginalnym, tricolorowym umaszczeniu. Patrzysz i widzisz pięknego psa, ale mam swoją tajemnicę… Pewnie dlatego nie mam jeszcze swojego właściciela, o którym tak marzę… To przeszłość, o której nie chcę pamiętać i małymi kroczkami

Bryza

Bryza ma ok. 3 lata, waży obecnie 12 kg. Jest śliczną, puchatą suczką, która część swojego życia spędziła w okropnym miejscu. Sunia uczy się chodzenia na smyczy, robi coraz większe postępy w nauce. Bez problemu zostaje sama w domu, nie niszczy, w domu zachowuje czystość.