Psy do adopcji

Luna

Jestem Luna, średniej wielkości suczka o szaro-czarnym umaszczeniu. W poprzednim roku wiele przeszłam, ale nadal jestem delikatną, wesołą i uległą sunią. Kto mnie pozna na pewno mnie pokocha. Nadal mieszkam w domu tymczasowym Fundacji EX LEGE, gdzie bardzo dobrze się mną opiekują, jednak bardzo marzę o tym, aby znaleźć swojego jedynego opiekuna na dobre i

Miki

Jeśli szukasz aktywnego, przyjaznego przyjaciela i wiesz, jak należy dbać o takiego psa to Miki czeka właśnie na Ciebie! Sunia po mamie labradorce (tata nieznany) urodziła się 05.10.2018r. Wyrośnie prawdopodobnie na psa wielkości około 25kg. Miki mieszka w naszym domu tymczasowym, gdzie odpowiednio socjalizuje się z innymi psami i kotami. Została kilkukrotnie odrobaczona, zaszczepiona oraz

Borysek

Jeśli szukasz aktywnego, przyjaznego przyjaciela i wiesz, jak należy dbać o takiego psa to Borysek czeka właśnie na Ciebie! Szczeniak po mamie labradorce (tata nieznany) urodził się 05.10.2018r. Wyrośnie prawdopodobnie na psa wielkości około 25kg. Borysek mieszka w naszym domu tymczasowym, gdzie odpowiednio socjalizuje się z innymi psami i kotami. Został kilkukrotnie odrobaczony, zaszczepiony oraz

Oreo

Nasz podopieczny Oreo wypatruje swojego domu. Piesek urodził się około 01.10.2018r. w krzakach. Wraz z mamą oraz rodzeństwem byli pozostawieni sami sobie. Dzięki ludziom o wielkich sercach ta cała psia rodzina trafiła pod opiekę Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE, gdzie przebywa w domu tymczasowym. Oreo jest aktywnym szczeniaczkiem. Uwielbia badać każdy zakątek

Atos vel Benek

atos

Kto mnie pokocha? Kto da mi dom? Tak niewiele mi trzeba – kawałek miejsca w ogrodzie i ciepła buda. Jestem niezwykle przyjaznym i bezkonfliktowym psem. Dobrze czuję się zarówno w towarzystwie ludzi, jak i innych psów. Kto? Kto przyjmie mnie do swojego serducha? Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE

Puczi

Około 1,5 roczny samiec w typie pekińczyka szuka domu na terenie LUBLINA. Psiak po opuszczeniu kliniki zamieszkał w naszym domu tymczasowym gdzie poznajemy jego charakter. Obecnie nie sprawia problemów. Dogaduje się z psimi i kocimi rezydentami. Puczi może zamieszkać zarówno w bloku jak i w domu z ogrodem pod warunkiem zapewnienia regularnych spacerów. Maluch ładnie

Alex

alex

Alex to jeszcze psie dziecko odebrane przez wolontariuszy Fundacji EX LEGE z bardzo złych warunków. Ma 8 miesięcy i jest już wielkim około 40 kilogramowym psem. Obecnie uczy się chodzenia na smyczy, jeździ autem i poznaje życie normalnego psa. Jest inteligentny i lubi kontakt z ludźmi. Do adopcji zostanie wydany wykastrowany, zaczipowany i zaszczepiony. WAŻNE

Bruno

„JUTRO BĘDZIE LEPIEJ…” , ta myśl towarzyszy nam od czasu, gdy Bruno trafił pod naszą opiekę, wszak gdy jest bardzo źle, może być tylko lepiej! Patrzymy na tego psiaka, a nasze serca przepełnia na zmianę ból, nadzieja, ale i radość z choćby najmniejszych oznak poprawy. Co myśli Bruno? „- Hej! Nie martwcie się, dam radę!