Psy do adopcji

Adi owczarek holenderski – prawdziwy diament do adopcji.

Z jakim żywiołem się utożsamiasz?🤔 Gdyby Adi mógł mówić, z pewnością jego odpowiedzią byłby ogień! 🔥🔥 Dlaczego? Ogień jest najsilniejszym z żywiołów – dokładnie tak jak Adi💪, który jest wulkanem energii!🌋 Długie, intensywne spacery na smyczy to dla niego tylko pestka,😏 ale też ogromna przyjemność.😍

Beza – cudo do adopcji.

Beza to niespotykanej urody suczka z dość dużą potrzebą ruchu, jest szybka i zwinna jak torpeda. Chętnie współpracuje z człowiekiem. Odnajdzie się w psich sportach. Beza dogaduje z innymi psami, bawi się delikatnie nawet z tymi najmniejszymi. Sunia ma tendencję do bronienia zasobów przed innymi

YUKI – czekoladowy owczarek

Kochasz czekoladę w każdej postaci🍩🍫🍪? Jak wiadomo — przy dużej ilości kalorii niezbędny jest ruch!🏃‍♀🏃 Yuki to połączenie ciemnej czekolady z wulkanem energii!🍫 Chcesz mieć cudowną, piekną przyjaciółkę, na której każdy przechodzeń zawiesi oko? Yuki jest dla Ciebie! To cudowna, pięcioletnia sunia w typie owczarka

Lucek

Lucek to ok. 3 miesięczny drobny szczeniak, który szuka kochającego domu. Jego mama waży ok. 10 kg. Prawdopodobnie będzie małym psem. Jest bardzo energiczny ale też niesamowicie inteligentny- szybko się uczy. Uwielbia psoty i zabawę. Szukamy dla niego kochających właścicieli pełnych cierpliwości, odpowiedzialnych i zdających

Maniuni

Maniuni szuka domu 😍 Śliczny ok. 4-miesięczny szczeniak (samiec) o pięknym umaszczeniu i ślicznym nosku szuka kochającego domu. Obecnie waży ok. 8 kg. Psiak powoli otwiera się i przyzwyczaja do człowieka. Jest ostrożny w kontaktach z nowymi ludźmi. Jest raczej spokojnym szczeniakiem. Szczeniak dopiero uczy

Pestka

Pestka — jestem jeszcze młodziutką, około 3️ letnią sunią o wadze 1️8 kg. Właściwie, gdy patrzy👀 się na moje zdjęcie, to chyba nikt nie ma wątpliwości, że jestem przesympatyczną sunieczķą. Mój uśmiechnięty pychol mówi wszystko o moim charakterze… ale pozwólcie, że opowiem Wam coś więcej

Luna

Luna to śliczna, 3-letnia sunia szukająca kochającego domu. Obecnie waży ok. 13 kg Sunia ma piękne, zawsze radosne spojrzenie, unikatowe uszka i mięciutką sierść w kolorze złota z białymi znaczeniami. Charakter, podobnie jak wygląd, również jest bez zastrzeżeń. Jest bardzo towarzyska, uwielbia przebywać wśród ludzi,

Bella

Bella to ok. 2-letnia sunia. Obecnie waży ok. 25 kg. Ma piękną śnieżnobiałą sierść, jasno niebieskie oczy i sterczący ogonek. Oprócz tego ma też świetny charakter. Suczka chodzi wzorowo na smyczy, zawsze reaguje na swoje imię – nawet w środku nocy. Uwielbia bieganie – w

Bryza

Bryza ma ok. 3 lata, waży obecnie 12 kg. Jest śliczną, puchatą suczką, która część swojego życia spędziła w okropnym miejscu. Sunia uczy się chodzenia na smyczy, robi coraz większe postępy w nauce. Bez problemu zostaje sama w domu, nie niszczy, w domu zachowuje czystość.

Roxy

Roxy to półtora roczna, średniej wielkości suczka- waży ok. 12 kg. Jest bardzo spokojna oraz pozytywnie nastawiona do psów oraz ludzi. Powoli uczy się i przyzwyczaja do nowego otoczenia oraz kontaktu z człowiekiem. W domu zachowuje czystość. Preferowany dom z innym psem, od którego mogłaby

Doris

Doris to drobna suczka o łagodnym usposobieniu. Waży ok. 9 kg Jest spokojna, nie przejawia agresji. Sunia ma ok. 9 lat. Powoli przyzwyczaja się do nowych dźwięków. Poznaje nowe rzeczy. Uczy się zachowywania czystości w domu, wychodzenia na dwór i spacerów na smyczy. W domu