Psy do adopcji

Maja

Maja to 3 miesięczna piękna sunia szukająca wymarzonego, troskliwego domu. Obecnie waży ok. 4 kg, docelowo może ważyć ok. 12 kg. Sunia uwielbia kontakt z człowiekiem, bardzo lubi być w centrum uwagi. Uwielbia też głaskanie- odwdzięcza się za to merdaniem ogonka. Maja sama doprasza się pieszczot ale jest przy tym bardzo delikatna. W domu tymczasowym

Luna

Luna to śliczna półtora roczna sunia szukająca dobrego domu. Sunia ma piękne, zawsze radosne spojrzenie, unikatowe uszka i mięciutką sierść w kolorze złota z białymi znaczeniami. Charakter, podobnie jak wygląd, również jest bez zastrzeżeń. Jest bardzo towarzyska, uwielbia przebywać wśród ludzi, nawet w towarzystwie najmłodszych. Za najmniejszy gest ze strony właściciela, odwdzięczy się wielką miłością.

Bella

Bella-2

Bella ma dopiero 1,5 roku. Waży ok. 25 kg. Ma piękną śnieżnobiałą sierść, jasno niebieskie oczy i sterczący ogonek. Oprócz tego ma też świetny charakter. Suczka chodzi wzorowo na smyczy, zawsze reaguje na swoje imię- nawet w środku nocy. Uwielbia bieganie- w ten sposób okazuje radość oraz rozładowuje energię. W czasie wizyt u lekarza weterynarii

Bryza