Psy do adopcji

Spryt

Nazywam się Spryt, jestem ok 8-tygodniowym psim dzieckiem. Prawdopodobnie wyrosnę na psiaka średniej wielkości. Jestem bardzo energiczny, uwielbiam psoty, ganianie i zabawę wszelkimi zabawkami. Oczywiście lubię również zabawę z moim rodzeństwem. Jestem odważny i ciekawski świata. Bardzo lubię gdy opiekun poświęca mi swoją uwagę. Jestem zabezpieczony od pasożytów zewnętrznych oraz wewnętrznych, będę również zaszczepiony. WAŻNE!

Mercy

Jestem Mercy, obecnie mam ok. 8-tygodni, prawdopodobnie wyrosnę na psiaka średniej wielkości. Jestem zdrowa, wesoła i jak to szczeniak- uwielbiam psoty i zabawę. Jestem również bardzo ciekawska, dużo czasu spędzam na poznawaniu nowych rzeczy oraz na zabawie z moim rodzeństwem lub opiekunem. Uczę się zachowywania czystości. Mercy została zabezpieczona od pasożytów zewnętrznych i wewnętrznych, będzie

Kiwi

Nazywam się Kiwi, mam ok. 8 tygodni i wszystko wskazuje na to, że wyrosnę na średniej wielkości psiaka. Jestem zdrowym, żywiołowym i bardzo przyjaznym szczeniakiem. Jestem ciekawski i uwielbiam poznawać nowe rzeczy! Jestem odważniejszy niż moi bracia. Lubię także zabawę z opiekunami z domu tymczasowego oraz moim rodzeństwem. Jestem bardzo towarzyski, uwielbiam zasypiać na kolanach