Psy do adopcji

Adi

adi02

Cześć, jestem Adi — psiak w typie owczarka holenderskiego! Jeszcze jakiś czas temu ledwo żyłem, byłem zagłodzony… Teraz czas na nowe życie! Pozwól, że przedstawię Ci kilka informacji o mnie. Przede wszystkim, jestem super psem! Uwielbiam aktywnie spędzać czas, w szczególności lubię długie spacery. Przy

Misia

Przyjazna, śliczna sunia urodzona 30 kwietnia tego roku. Rodzice to psy o wadze około 12 kilogramów. Malutka jest już odrobaczona i zaszczepiona. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Astro

Cześć 👋🏼 Jestem Astro, piękny i uroczy tricolorek. Mam 7️⃣ tygodni. Zostałem znaleziony w plastikowej siatce przy lesie 🌲😨. Prawdopodobnie będę małym psiakiem do 12kg. Jestem jeszcze psim dzieckiem 👶 i dopiero uczę się psich i ludzkich zachowań. Bardzo lubię się bawić z człowiekiem 👱🏽‍♀️,

Holly

Holli to śliczna, tricolorowa (z przewagą czarnego), sunia urodzona na początku stycznia, Razem ze swoją siostrą- Lucy trafiły do nas bardzo wyniszczone, chude jak przecinki w dodatku z kleszczami. Sunia jest bardzo ciekawa świata, wszystko ją interesuje. Jest bardzo towarzyska, lubi głaskanie po brzuszku i

Lucy

Lucy to śliczna biało-czarna sunia urodzona na początku stycznia, Razem ze swoją siostrą- Holly trafiły do nas bardzo wyniszczone, chude jak przecinki w dodatku z kleszczami. Sunia jest nieśmiała i lękliwa- cały czas nad tym pracujemy. Powoli otwiera się , przyzwyczaja do człowieka- z każdym

Wall-e

Spójrzcie na mnie— prawdziwy ze mnie unikat! Zakochasz się momentalnie w moim oryginalnym, tricolorowym umaszczeniu. Patrzysz i widzisz pięknego psa, ale mam swoją tajemnicę… Pewnie dlatego nie mam jeszcze swojego właściciela, o którym tak marzę… To przeszłość, o której nie chcę pamiętać i małymi kroczkami

Sunia bardzo grzeczna, załatwia się poza domem. Nie ma z nią problemów. Bardzo lubi obecność człowieka, jest towarzyska. Kocha wszystkich ludzi. Ma niewielkie problemy z chodzeniem na smyczy – pracujemy nad tym, nauka idzie jej bardzo dobrze. Nie zdarzyło się, aby w domu niszczyła rzeczy.

Sara

Piękna, dorosła sunia w typie Jagdteriera szuka dobrego domu. Jest mała- waży ok 7 kg. W pierwszym kontakcie jest nieufna, ale po zapoznaniu ma dobry kontakt z dorosłymi jak i z dziećmi. Dzieci, które zna bawią się z nią. Szukamy dla niej domu bez innych

Hulk

Hulk to cudowny „misiak” kochający swojego opiekuna i wszystkich dookoła. Piesek urodzony w połowie 2018 roku. Sięga za kolano, waży ok. 15-20 kg. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie boi się hałasu. Jest przyjaźnie nastawiony do innych psów, ze spotkanymi na spacerze grzecznie się wita

Panda

Panda to suczka, która będzie wspaniałą towarzyszką przygód. Sięga za kolano, waży ok. 15-20 kg. Urodzona w połowie 2018 roku. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie boi się hałasu. Jest przyjaźnie nastawiona do innych psów, ze spotkanymi na spacerze grzecznie się wita i odchodzi. Wychowywała

Tofik

Tofik🐶 — czy taka piękny, zaledwie roczny mikropies ma szansę na kochający dom?🏡🥺 Jestem drobnej budowy psiakiem, który szuka człowieka gotowego pokochać mnie bezgranicznie!😍 🐾Uwielbiam inne psiaki!🐕🐩 Ich towarzystwo sprawia, że czuję się pewniejszy siebie.😎 Nie wykazuję w stosunku do nich ani krzty agresji😇 —

Enya

Enya jest wesołym, pełnym werwy i kochającym zabawę, rocznym owczarkiem niemieckim. W zachowaniu łagodna, chętnie wykonuje polecenia i uczy się nowych rzeczy. Na co dzień opanowana i pewna siebie, chociaż z powodu warunków w jakich dotychczas żyła, do sytuacji dla niej nowych potrafi podchodzić z

Adi owczarek holenderski – prawdziwy diament do adopcji.

Z jakim żywiołem się utożsamiasz?🤔 Gdyby Adi mógł mówić, z pewnością jego odpowiedzią byłby ogień! 🔥🔥 Dlaczego? Ogień jest najsilniejszym z żywiołów – dokładnie tak jak Adi💪, który jest wulkanem energii!🌋 Długie, intensywne spacery na smyczy to dla niego tylko pestka,😏 ale też ogromna przyjemność.😍

Bryza

Bryza ma ok. 3 lata, waży obecnie 12 kg. Jest śliczną, puchatą suczką, która część swojego życia spędziła w okropnym miejscu. Sunia uczy się chodzenia na smyczy, robi coraz większe postępy w nauce. Bez problemu zostaje sama w domu, nie niszczy, w domu zachowuje czystość.

Roxy

Roxy to półtora roczna, średniej wielkości suczka- waży ok. 12 kg. Jest bardzo spokojna oraz pozytywnie nastawiona do psów oraz ludzi. Powoli uczy się i przyzwyczaja do nowego otoczenia oraz kontaktu z człowiekiem. W domu zachowuje czystość. Preferowany dom z innym psem, od którego mogłaby

Doris

Doris to drobna suczka o łagodnym usposobieniu. Waży ok. 9 kg Jest spokojna, nie przejawia agresji. Sunia ma ok. 9 lat. Powoli przyzwyczaja się do nowych dźwięków. Poznaje nowe rzeczy. Uczy się zachowywania czystości w domu, wychodzenia na dwór i spacerów na smyczy. W domu