Psy do adopcji

Nela

Ta urocza sunia ma trzy miesiące i waży trzy kilogramy. Rozpoczęła profilaktykę, niedługo będzie mogła trafić do domu stałego. Dzięki wrażliwej osobie ona i jej ośmiokilogramowa mama otrzymały szansę na nowe, lepsze życie. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila oraz wizyta

Tobiś

Tobis

Tobiś szuka domu, to około 4 miesięczny piesek, grzeczny, bystry jednocześnie troszeczkę nieśmiały. Ma puchate, mięciutkie futerko. Zachowuje czystość w domu. Obecnie wychowuje się w psim i kocim towarzystwie. Jest odrobaczony, zaszczepiony i zaczipowany. Docelowo powinien być niewielkim psem, mama waży około 8 kg. Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX

Joguś

Jogus

Mikrus Joguś szuka domu. Joguś to 4 miesięczny krótkowłosy piesek, grzeczny, bystry jednocześnie troszeczkę nieśmiały. Lubi spokojne rozmowy z człowiekiem. Opiekun to dla niego priorytet, uwielbia kolana i głaskanie. Obecnie wychowuje się w psim i kocim towarzystwie. Jest odrobaczony, zaszczepiony i zaczipowany. Docelowo powinien być niewielkim psem, mama waży około 8 kg . Warunkiem adopcji

Cecylka

Spójrzcie! To prawdziwa dama, a zarazem gwiazda. Dacie wiarę, że Cecylka szuka domu? Cecylka to mała, zaledwie 8-kilogramowa urocza sunia o lekko kudłatym futerku. Mądra, rezolutna, szczęśliwa i wdzięczna człowiekowi za podarowane lepsze życie – zabranie jej z łańcucha. Sunia zachowuje czystość w domu, lubi się przytulać, jest posłuszna i bardzo pocieszna. Urokiem zachwyca niczym

Tequilla

Tequila jest suczką w typie rasy American Stafford Terrier. Jest bardzo aktywnym, kochanym szczeniakiem. Ma 4,5 miesiąca. W domu tymczasowym przebywa w obecności innych psiaków, z którymi świetnie się dogaduje. Została odrobaczona, zaszczepiona, zachipowana. WAŻNE! Poszukujemy świadomych, doświadczonych rodzin znających potrzeby rasy, które po osiągnięciu odpowiedniego wieku wykastrują zwierzęta – jest to warunek konieczny!!! Obowiązuje

Ciastek

Ciastek jest samcem w typie rasy American Stafford Terrier. Jak każdy szczeniak, wymaga sporo uwagi, cierpliwości, miłości i duuuuużo aktywności. Urodzony 20.10.2019r. Został odrobaczony, zaszczepiony, zachipowany. Szczeniaki przebywają na terenie Lublina. Preferowany kontakt e-mailowy WAŻNE Poszukujemy świadomych, doświadczonych rodzin znających potrzeby rasy, które po osiągnięciu odpowiedniego wieku wykastrują zwierzęta – jest to warunek konieczny!!! Obowiązuje

Niksi

Niks

Niksi jest suczką w typie rasy American Stafford Terrier. Jak każdy szczeniak, wymaga sporo uwagi, cierpliwości, miłości i duuuuużo aktywności. Urodzona 20.10.2019r. Została odrobaczona, zaszczepiona, zachipowana. Szczeniaki przebywają na terenie Lublina. Preferowany kontakt e-mailowy WAŻNE Poszukujemy świadomych, doświadczonych rodzin znających potrzeby rasy, które po osiągnięciu odpowiedniego wieku wykastrują zwierzęta – jest to warunek konieczny!!! Warunkiem

Czika

Czika jest suczką w typie rasy American Stafford Terrier. Jak każdy szczeniak, wymaga sporo uwagi, cierpliwości, miłości i duuuuużo aktywności. Urodzona 20.10.2019r. Została odrobaczona, zaszczepiona, zachipowana. Szczeniaki przebywają na terenie Lublina. Preferowany kontakt e-mailowy WAŻNE! Poszukujemy świadomych, doświadczonych rodzin znających potrzeby rasy, które po osiągnięciu odpowiedniego wieku wykastrują zwierzęta – jest to warunek konieczny!!! Obowiązuje

Sonia

Sonia jest suczką w typie rasy American Stafford Terrier. Jak każdy szczeniak, wymaga sporo uwagi, cierpliwości, miłości i duuuuużo aktywności. Urodzona 20.10.2019r. Została odrobaczona, zaszczepiona, zachipowana. Szczeniaki przebywają na terenie Lublina. Preferowany kontakt e-mailowy WAŻNE! Poszukujemy świadomych, doświadczonych rodzin znających potrzeby rasy, które po osiągnięciu odpowiedniego wieku wykastrują zwierzęta – jest to warunek konieczny!!! Obowiązuje

Luna

Luna01

Luna, niewielkiej wielkości suczka o szaro-czarnym umaszczeniu i wesołym, uległym usposobieniu. Sunia ma około 3 lat. Pomimo tego, że przeszła wiele uwielbia towarzystwo ludzi, których zna. Do obcych zachowuje dystans ale z dozą ciekawości. W domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE przebywa w towarzystwie innych psów czy kotów. Luna jest gotowa