Zwierzoprzyjaciel – podziękowania

Podziękowania dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Załuczu

zwierzoprzyjaciel

Wychowankowie Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Załuczu włączyli się do AKCJI WESPRZYJ ZŁOTÓWKĄ ZWIERZOPRZYJACIELA. Dzięki zaangażowaniu Wychowawców poznali zasady właściwej opieki nad zwierzętami, zapoznali się z problematyką pomocy zwierzętom krzywdzonym, wysłuchali opowiadań przygotowanych przez Wychowawców, pomagali w przygotowaniu gazetek tematycznych, dzięki czemu został stworzony

Podziękowania dla Przedszkola nr 25 w Lublinie

zwierzoprzyjaciel podziekowania

Przedszkole nr 25 w Lublinie na kilka dni stało się miejscem, które opanowały przeróżne zwierzęta, zerkające na dzieci z obrazków, zdjęć, prezentacji multimedialnej oraz wkradające się do ich wyobraźni poprzez opowiadania ukazujące prawdziwe historie naszych podopiecznych. W różnych formach zajęć edukacyjnych, w ramach Akcji Wesprzyj

Podziękowania dla Gimnazujm nr 16 im Fryderyka Chopina w Lublinie

podziekowanie

Grudzień, to miesiąc magiczny, w którym spełniają się marzenia, jednak nie wszystkim. Na szczęście jest to również okres, kiedy z zaangażowaniem pomagamy sobie wzajemnie. Podczas, gdy nasi wolontariusze, tuż przed świętami ratowali kolejne zwierzęta, narażone przez ludzi żądnych zysku za wszelką cenę na ogromne cierpienie,

Podziękowania dla Zespołu Szkół w Piaskach

zwierzoprzyjaciel

Dzięki zaangażowaniu wspaniałych nauczycieli z Zespołu Szkół w Piaskach otrzymaliśmy kolejne wsparcie. Społeczność tej szkoły w ramach Akcji „WESPRZYJ ZŁOTÓWKĄ ZWIERZOPRZYJACIELA”, łącząc zabawy andrzejkowe, mikołajkowe ze zorganizowaniem pomocy potrzebującym zwierzętom, przekazała kwotę 250 zł 66 gr na leczenie i utrzymanie naszych podopiecznych. Serdecznie dziękujemy Dyrekcji,

Podziękowania dla Przedszkola nr 35 w Lublinie

przedszkole

Nasi podopieczni otrzymali pomoc, dzięki Dyrekcji, Dzieciom, Rodzicom i Nauczycielom z Przedszkola nr 35 w Lublinie, które po raz drugi wzięło udział w Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela. Dzieci poznały historie z życia ratowanych przez nas zwierząt, słuchając opowiadań oraz oglądając prezentację multimedialną. Aktywnie uczestniczyły w

Zwierzoprzyjaciel – podziękowania

zwierzoprzyjaciel

II edycję AKCJI WESPRZYJ ZŁOTÓWKĄ ZWIERZOPRZYJACIELA rozpoczęły wspólnie w bieżącym roku szkolnym zaprzyjaźnione ze sobą szkoły: Szkoła Podstawowa nr 11 w Lublinie, VIII Liceum Ogólnokształcące w Lublinie oraz Gimnazjum im. Hansa Chrystiana Andersena w Lublinie. Społeczność tych szkół poznała losy naszych podopiecznych oraz zorganizowała zbiórkę

Podziękowania dla Zespołu Szkół Transportowo – Komunikacyjnych

zwierzoprzyjaciel

Zespół Szkół Transportowo–Komunikacyjnych w Lublinie wziął udział w organizowanej przez nas Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela. Serdecznie dziękujemy Uczniom, Rodzicom, Dyrekcji, Nauczycielom za promowanie wśród Społeczności szkolnej właściwego stosunku do zwierząt oraz za przekazanie kwoty 162 zł 10 gr na zapewnienie pomocy medycznej, schronienia i pożywienia

Podziękowania dla Gimnazjum nr 17 w Lublinie

zwierzoprzyjaciel

Składamy gorące podziękowania Społeczności Gimnazjum nr 17 w Lublinie za udział w Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela. Jest na bardzo miło, że wśród Waszych różnorodnych działań na rzecz zwierząt, wsparliście również naszych podopiecznych, przekazując kwotę 92 zł 04 gr na ich leczenie i utrzymanie. Dziękujemy także

Podziękowania dla Specjalnego Ośrodka Szkolno–Wychowawczego w Świdniku

zwierzoprzyjaciel

Dziękujemy kolejnym osobom wspierającym naszych podopiecznych. Tym razem w poprawę ich losu zaangażował się Specjalny Ośrodek Szkolno – Wychowawczy w Świdniku, uczestnicząc w Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela. Dzięki kształtowaniu przez wychowawców właściwych postaw dzieci i młodzieży wobec zwierząt oraz przekazaniu przez Społeczność Szkolną wsparcia finansowego

Podziękowania dla Bursy Szkolnej nr 6 Zespołu Szkół Elektronicznych w Lublinie

podziękowanie

Nasi podopieczni doznali ze strony ludzi wielu krzywd. Wolontariusze Fundacji z pełnym zaangażowaniem pomagają im pokonać wszelkie trudności, jakie z winy nieodpowiedzialnych opiekunów ich spotkały. W walce o dobro krzywdzonych zwierząt, dzięki Państwa pomocy wciąż nie tracimy nadziei, że damy radę odmienić ich los. Tym

Podziękowania dla Szkoły Podstawowej nr 27 w Lublinie

zwierzoprzyjaciel

Dziękujemy Dyrekcji, Rodzicom, Nauczycielom, Uczniom Szkoła Podstawowa nr 27 w Lublinie za udział w Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela. Swoim zaangażowaniem pomogliście ratować kolejne zwierzęta, poprzez udział w zajęciach edukacyjnych, publikację na stronie internetowej Szkoły materiałów ukazujących prawidłowe wzorce opieki nad nimi oraz przekazanie na rzecz

Podziękowania dla Zespołu Szkół nr 4 w Lublinie

zs4

Społeczność kolejnej szkoły, tym razem Zespołu Szkół nr 4 w Lublinie, utwierdziła nas w przekonaniu, że wśród mieszkańców Lublina jest wiele osób, które kochają zwierzęta i pragną pomagać nam w walce o ich życie i zdrowie. Jesteśmy wdzięczni za zainteresowanie naszymi podopiecznymi w ramach Akcji

Podziękowania dla Przedszkoli Leśne Skrzaty w Aleksandrowie

zwierzoprzyjaciel

Los naszych podopiecznych zainteresował Społeczność obydwu Przedszkoli Leśne Skrzaty w Aleksandrowie. W ramach udziału w Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela dzieci uczestniczyły w zajęciach edukacyjnych, ukazujących prawdziwe historie zwierząt, którym pomogli nasi wolontariusze. Abyśmy nadal mogli pomagać, Przedszkola przekazały nam wsparcie finansowe w kwocie 76 zł.

Podziękowania dla Przedszkola nr 15 w Lublinie

zwierzoprzyjaciel

Dzięki Dyrekcji, Rodzicom i Nauczycielom Przedszkola nr 15 w Lublinie, kolejna grupa dzieci wzięła udział w Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela. Dzieci obejrzały prezentację multimedialną oraz wysłuchały opowiadań o losach naszych podpieczonych. Opowiadania zamieszczono na stronie internetowej Przedszkola, dzięki czemu rodzice mogli czytać je dzieciom również

Podziękowania dla Przedszkola Bursztynek

bursztynek

Niepubliczne Przedszkole Językowe Bursztynek w Lublinie wzięło udział w Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela. Dzieci uczestniczyły w zajęciach ukazujących sposoby reagowania w przypadku zetknięcia się z pokrzywdzonymi zwierzętami, poznając prawdziwe historie naszych podopiecznych. Serdecznie dziękujemy Rodzicom, Dyrekcji, Nauczycielom za wkład pracy w kształtowanie właściwej postawy dzieci

Podziękowania dla Dwujęzycznej Szkoły Podstawowej Europejczyk

zwierzoprzyjaciel

Uczniowie Dwujęzyczna Szkoła Podstawowa Europejczyk z Lublina przyłączyli się do naszej Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela. Dzięki zaangażowaniu Dyrekcji, Nauczycieli i Rodziców poznali losy niektórych ratowanych przez nas zwierząt, dowiedzieli się, jak reagować w przypadku łamania ich praw. Kochani, jesteśmy wdzięczni za wsparcie naszych działań poprzez

Podziękowania dla przedszkoli

przedszkola

Nasi podopieczni nie mieli łatwego życia. Często są to zwierzęta skrzywdzone przez ludzi i bardzo chore. Niektóre z nich po wielu latach bycia wiernymi towarzyszami ludzi, na starość są przez swoich właścicieli zaniedbywane i pozostawiane bez opieki. Inne doświadczyły cierpienia już od pierwszych dni życia.

Podziękowania dla Szkoły Podstawowej nr 32

sp nr 32

Ratowane przez nas zwierzęta doświadczyły ze strony ludzi wielu krzywd. Dokładamy wszelkich starań, aby je wyleczyć oraz zapewnić im lepszą przyszłość w towarzystwie kochających opiekunów. Nieocenionym dla nas wsparciem jest świadomość, że nie jesteśmy sami w walce o respektowanie ich praw. Tym razem Społeczność Szkoły

Podziękowania dla Samorządowego Przedszkola w Turce

przedszkole

Samorządowe Przedszkole w Turce włączyło się do organizowanej przez nas Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela. Dzięki uczyły się, jak właściwie opiekować się zwierzętami oraz jak pomóc zwierzętom zagubionym lub skrzywdzonym. Dziękujemy wszystkim uczestnikom Akcji, za wsparcie naszych działań poprzez edukację przedszkolaków oraz przekazanie kwoty 46 zł.

Podziękowania dla Szkoły Podstawowej w Maciejowie Starym

podziekowanie

Szkoła Podstawowa w Maciejowie Starym włączyła się do Akcji Wesprzyj Złotówką Zwierzoprzyjaciela. Podczas obchodów Tygodnia Ekologicznego, Społeczność Szkoły poświęciła jeden dzień zwierzętom. Uczniowie poznali prawdziwe historie naszych podopiecznych, z których dowiedzieli się, jak bardzo los zwierząt zależy od działań otaczających je ludzi. Dziękujemy za przekazanie

Podziękowania dla Szkoły Podstawowej w Bychawce