Koty do adopcji

Kiara

Kiara to 3-miesięczna zabawna i energiczna kotka, Uwielbia zabawy ze swoim rodzeństwem, a od swoich ludzkich opiekunów domaga się pieszczot, podczas których uroczo mruczy. W domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE przebywa w towarzystwie innych kotów, ale także i psów, z którymi dogaduje się bez problemów. Kiara została odrobaczona i zaszczepiona.

Leon

Leon to zabawny, energiczny kocurek, Ma 3 miesiące. Uwielbia zabawy ze swoim rodzeństwem, a od swoich ludzkich opiekunów domaga się pieszczot, podczas których uroczo mruczy. W domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE przebywa w towarzystwie innych kotów ale także i psów, z którymi dogaduje się bez problemów. Został odrobaczony, przed adopcją

Mela

Szukamy przyjaznego domu dla 3-letniej kotki. Melania została przygarnięta z okolic sanatorium w Nałęczowie. Kotka jest nosicielem wirusa FeLV – kociej białaczki (bez objawów klinicznych). Przed nią długie lata życia u boku odpowiedzialnych właścicieli. Mela powinna być jedynaczką lub zamieszkać z innym kocim nosicielem. Apelujemy o dobry spokojny dom dla tej kotki po przejściach.