Koty do adopcji

Pati- młoda koteczka szuka dobrego domu

Pati to biało-pręgowana koteczka urodzona w kwietniu 2022r. Uwielbia psoty i zabawę. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem, głaskanie oraz odpoczynek na kolankach. Potrafi korzystać z kuwety. Dogaduje się bez problemu z innymi kotami. Ma również kontakt z psami. Została zaczipowana, odrobaczona, zaszczepiona. WAŻNE! Warunkiem adopcji

Emma- młodziutka kotka do adopcji

Emma to tricolorowa koteczka urodzona w kwietniu 2022r. Uwielbia psoty i zabawę. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem, głaskanie oraz odpoczynek na kolankach. Potrafi korzystać z kuwety. Dogaduje się bez problemu z innymi kotami. Ma również kontakt z psami. Została zaczipowana, odrobaczona, zaszczepiona. WAŻNE! Warunkiem adopcji

Mokka-ok. 3 miesięczna kotka do adopcji

Mokka to ok. 3 miesięczna szylkretowa koteczka, która szuka dobrego domu. Kotka uwielbia psoty i zabawę. Szaleje razem ze swoim rodzeństwem- jak przystało na kocie dzieci. Potrafi korzystać z kuwety. Dogaduje się również z innymi kotami. Ma kontakt z psami. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem,