Koty do adopcji

Sylwester- młody kocurek do adopcji

Sylwester to kocurek urodzony w kwietniu 2022r. szukający domu stałego i nowych opiekunów. Kocurek uwielbia psoty i zabawę. Szaleje razem ze swoim rodzeństwem. Potrafi korzystać z kuwety. Uwielbia kontakt z człowiekiem. Został odrobaczony, zaszczepiony i zachipowany. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony

Pati- młoda koteczka szuka dobrego domu

Pati to biało-pręgowana koteczka urodzona w kwietniu 2022r. Uwielbia psoty i zabawę. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem, głaskanie oraz odpoczynek na kolankach. Potrafi korzystać z kuwety. Dogaduje się bez problemu z innymi kotami. Ma również kontakt z psami. Została zaczipowana, odrobaczona, zaszczepiona. WAŻNE! Warunkiem adopcji

Marylka- młoda kotka do adopcji

Marylka to biało-pręgowana koteczka urodzona w kwietniu 2022r. Uwielbia psoty i zabawę. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem, głaskanie oraz odpoczynek na kolankach. Potrafi korzystać z kuwety. Dogaduje się bez problemu z innymi kotami. Ma również kontakt z psami. Została zaczipowana, odrobaczona, zaszczepiona. WAŻNE! Kocięta przebywają

Emma- młodziutka kotka do adopcji

Emma to tricolorowa koteczka urodzona w kwietniu 2022r. Uwielbia psoty i zabawę. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem, głaskanie oraz odpoczynek na kolankach. Potrafi korzystać z kuwety. Dogaduje się bez problemu z innymi kotami. Ma również kontakt z psami. Została zaczipowana, odrobaczona, zaszczepiona. WAŻNE! Warunkiem adopcji

Mokka-ok. 3 miesięczna kotka do adopcji

Mokka to ok. 3 miesięczna szylkretowa koteczka, która szuka dobrego domu. Kotka uwielbia psoty i zabawę. Szaleje razem ze swoim rodzeństwem- jak przystało na kocie dzieci. Potrafi korzystać z kuwety. Dogaduje się również z innymi kotami. Ma kontakt z psami. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem,

Rutka- ok. 3 miesięczna kotka do adopcji

Rutka to ok. 3 miesięczna ruda koteczka szukająca domu stałego i nowych opiekunów. Kotka uwielbia psoty i zabawę. Szaleje razem ze swoim rodzeństwem- jak przystało na kocie dzieci. Potrafi korzystać z kuwety. Dogaduje się również z innymi kotami. Ma kontakt z psami. Bardzo lubi kontakt

Winston

Winston vel Winni, to dwuletnia cudowna, łagodna kotka, która bardzo ceni sobie kontakt z człowiekiem. Przyjechała do nas z Ukrainy. Testy na choroby zakaźne ujemne. Jest wykastrowana.   Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej