Koty do adopcji

Rudy

Rudy, to piękny młody kocurek o marchewkowym umaszczeniu. Obecnie mieszka ze swoją siostrą w domu tymczasowym, więc do adopcji mogą trafić razem. Początkowo odrobinę nieufny. Ma około 18 tygodni. Bezproblemowy w trakcie pielęgnacji. Jest już odrobaczony i przygotowywany do szczepień. . . . . .

Szylkretka

Szylkretka to piękna młoda kotka o ciekawym umaszczeniu. Obecnie mieszka ze swoim bratem domu tymczasowym więc do adopcji mogą trafić razem. Początkowo odrobinę nieufna, jednak szybko się rozluźnia okazując radość z ludzkiego dotyku. Ma około 18 tygodni. Bezproblemowa w trakcie pielęgnacji. Jest już odrobaczona i

Tricolorka Mała

Mała ma 4 miesiące – ciekawska, wszędzie wejdzie żeby wszystko sprawdzić, jest taka energiczna, szybciutka. Skacze, biega, chcę się bawić. Jest dosyć płochliwa, ale coraz bardziej się ośmiela. Na dzień dzisiejszy potrzebuje spokojnego domu. Lubi być na rękach. Odnajduje się w roli prywatnego masażysty 😉