Koty do adopcji

Lea

lea

LEA, koteczka z amputowanym oczkiem, uratowana wraz z braćmi Leosiem i Lesiem przez Wolontariuszy Fundacji EX LEGE, powolutku rozgląda się za swoim człowiekiem. Kociczka obecnie jest przygotowywana do adopcji. Urodzona 02.05.2018 r. Lea przebywa w klinice, gdzie była leczona. Jest już odrobaczona i niebawem zostanie zaszczepiona. Zależy nam, aby trafiła do odpowiedzialnego i świadomego domu.

Amanda i Sonia

amanda i sonia

Odpowiedzialnego domu szukają dwie przepiękne kotki Sonia i Amanda. Obie kotki przebywają pod opieką Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE, są wysterylizowane. Szukają spokojnego domu na resztę życia. Młodsza ma 6 lat starsza 10. Akceptują psy i koty jednak zdecydowanie wolałby spokojne mieszkanie w towarzystwie miłośnika rasy, który zadba o ich potrzeby i

Leoś

leos

Kotek Leoś uratowany przez Wolontariuszy Fundacji EX LEGE szuka dobrego domu. Kociak obecnie jest przygotowywany do adopcji. Przebywa w klinice gdzie był leczony. Leoś jest już odrobaczony i niebawem zostanie zaszczepiony. Ma około 7 tygodni. Zależy nam aby trafił do odpowiedzialnego i świadomego domu. Mamy pod opieką również inne koty. WAŻNE Preferowany kontakt mailowy. Warunkiem

Mela

Szukamy przyjaznego domu dla 3-letniej kotki. Melania została przygarnięta z okolic sanatorium w Nałęczowie. Kotka jest nosicielem wirusa FeLV – kociej białaczki (bez objawów klinicznych). Przed nią długie lata życia u boku odpowiedzialnych właścicieli. Mela powinna być jedynaczką lub zamieszkać z innym kocim nosicielem. Apelujemy o dobry spokojny dom dla tej kotki po przejściach.

Efcia

Kleo

Przemiła, łagodna, spragniona przytulania kotka, ze zwielokrotnioną siłą okazuje uczucia opiekunom. Chętnie wskakuje na kolana, nie odmówi wspólnego leżenia w łóżku, przytulona do ciepłego kocyka. Kotka z połamanym ogonem, wychudzona, niewidoma na jedno oko, z pewnością porzucona, ponieważ nie była dzikim kotem w chwili, gdy przyjęliśmy ją pod opiekę. Mimo cierpienia z bólu i głodu,