Koty do adopcji

Werka

Werka, maluszek urodzony na trawniku przez porzuconą kotkę. Razem z mamą i rodzeństwem trafiła pod opiekę naszej Fundacji. Zdrowa, odrobaczona, zaszczepiona i zaczipowana. Korzysta z kuwety. Ma kontakt z kotami i psami. Urodzona 1.08.21. Gotowa by zamieszkać w nowym domu. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z

Mia

Mia to niespełna roczna, piękna kotka o cudownym charakterze. Jest delikatna, spokojna ale też odważna. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, w którym żyje z psami i kotami. Trafiła do nas z miotem kociąt, które są już gotowe do adopcji. Mia niebawem zostanie wykastrowana. Testy na

Dżeki

Dżeki, maluszek urodzony na trawniku przez porzuconą kotkę. Razem z mamą i rodzeństwem trafił pod opiekę naszej Fundacji. Zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i zaczipowany. Korzysta z kuwety. Ma kontakt z kotami i psami. Urodzony 1.08.21. Gotowy by zamieszkać w nowym domu. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z

Cztery ośmiotygodniowe kocurki

kotki02

Do adopcji cztery ośmiotygodniowe kocurki o zjawiskowej urodzie. Maluchy mają piękną sierść i zjawiskowe oczy. Są w trakcie wykonywania profilaktyki zdrowotnej. Szukamy domów niewychodzących, które są świadome zagrożeń jakie niesie wypuszczanie kotów na dwór.