Koty do adopcji

Barbie

Nazywam się Barbie i mam około 3 miesiące. Pewnego dnia ktoś przerzucił mnie na posesję Wolontariuszki Fundacji EX LEGE, nawet nie zastanawiając się pewnie nad tym, że obecne tam psy mogą mi zrobić krzywdę. Na szczęście, choć zostałam okrutnie potraktowana, otrzymałam pomoc i opiekę. Jestem bardzo miłą, energiczną i radosną kotką. Uwielbiam wylegiwać się na

Kiara

Kiara to 3-miesięczna zabawna i energiczna kotka, Uwielbia zabawy ze swoim rodzeństwem, a od swoich ludzkich opiekunów domaga się pieszczot, podczas których uroczo mruczy. W domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE przebywa w towarzystwie innych kotów, ale także i psów, z którymi dogaduje się bez problemów. Kiara została odrobaczona i zaszczepiona.

Leon

Leon to zabawny, energiczny kocurek, Ma 3 miesiące. Uwielbia zabawy ze swoim rodzeństwem, a od swoich ludzkich opiekunów domaga się pieszczot, podczas których uroczo mruczy. W domu tymczasowym Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE przebywa w towarzystwie innych kotów ale także i psów, z którymi dogaduje się bez problemów. Został odrobaczony, przed adopcją