Koty do adopcji

Biało-rudy kocurek do adopcji

Kocurek ma ok. 8 tygodni i już teraz poszukuje cieplutkiego domku. Kociak uwielbia psoty i zabawę, a szczególnie rozrabianie ze swoim rodzeństwem. Zachowuje czystość, potrafi korzystać z kuwety. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych kotów i psów, z którymi żyje w dobrych stosunkach. Do odbioru będzie za ok. 2 tygodnie Został odrobaczony, będzie zaszczepiony.

Eni- 8 tygodniowa kotka do adopcji

Eni to ok. 8 tygodniowa koteczka, która szuka dobrego domu. Kicia uwielbia psoty i zabawę, jak to mały kociak. Zachowuje czystość, potrafi korzystać z kuwety. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych kotów i psów, z którymi żyje w dobrych stosunkach. Do odbioru będzie za ok. 2 tygodnie Została odrobaczona, będzie zaszczepiona. WAŻNE! Warunkiem adopcji

Śliczne kocurki do adopcji „w dwupaku”

Szary i czarny kocurek polecają się do adopcji (tylko razem, w dwupaku). Kocięta obecnie maja około 8 tygodni. Uwielbiają psoty i zabawę. Bez problemu korzystają z kuwety- zachowują czystość. Do odbioru będą za ok. 2 tygodnie Zostały odrobaczone, będą zaszczepione. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE jest m.in.

Mania- trójkolorowa kotka do adopcji

Mania to ok. 8 tygodniowa koteczka, która rozgląda się za kochającym domem. Kicia uwielbia psoty i zabawę, jak to mały kociak. Zachowuje czystość, potrafi korzystać z kuwety. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie innych kotów i psów, z którymi żyje w dobrych stosunkach. Do odbioru będzie za ok. 2 tygodnie Została odrobaczona, będzie zaszczepiona. WAŻNE!

Twarożek- śliczny kocurek do adopcji

Twarożek to około 10 tygodniowy kocurek szukający kochającego domku. Razem ze swoim bratem błąkał się po lubelskich ogródkach działkowych. Na szczęście były osoby wrażliwe, które zareagowały natychmiast i zabezpieczyły kociaki, które trafiły pod skrzydła naszej Fundacji. Jak każdy mały kot Twarożek uwielbia różnego typu zabawy, podczas których psoci i szaleje. Jest typowym pieszczochem – bardzo

Orzeszek- 10 tygodniowy kocurek do adopcji

Orzeszek to ok 10 tygodniowy kocurek. Został wraz z bratem uratowany z działek. Ma piękne pręgowane futerko, jak prawdziwy tygrys. Jest bardzo energicznym kociakiem, uwielbia psoty i zabawę. Zachowuje czystość, potrafi korzystać z kuwety. Został odrobaczony, zabezpieczony na pasożyty zewnętrzne. Do odbioru będzie za około 2 tygodnie. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz

Śliczna koteczka ok. 2 letnia, o miłym usposobieniu szuka kochającego domu

Śliczna koteczka ok. 2 letnia, o miłym usposobieniu szuka kochającego domu. Jest łagodna, przyjazna, miła. Lubi pieszczoty, głaskanie i kontakt z człowiekiem. Zachowuje czystość. Potrafi korzystać z kuwety. W domu tymczasowym przebywa w towarzystwie kotów i psów, z którymi świetnie „dogaduje się”. Została odrobaczona, zabezpieczona przed pasożytami zewnętrznymi i zaszczepiona. Wynik testów FIV/FELV- ujemny WAŻNE!

Kocięta

Niesamowitej urody kocięta oraz ich matka szukają domów. Maluchy urodziły się 21.09.20, matka ma około dwóch lat. Do adopcji trafią odrobaczone, zaszczepione i zaczipowane. Trikolorka oraz ciemno – ruda to samice. Kociąt jest sześć. WAŻNE! Warunkiem adopcji psa/kota z Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej otrzymanej na maila